Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna pierzyna :)

dla mam które nie lubią próśb "proszę o głos w konkursie"

Polecane posty

Głosujcie na zdjęcie nr 2. Nasz cel wyrzucić zdjęcie nr 1 na drugie miejsce. tak jestem wredna, złośliwa itd ktoś jeszcze ??? oczywiście mama ze zd które aktualnie wygrywa chodzi po forum gdzieś i marudzi o głosy więc ja na przekór. link do konkursu; http://pl.lennylamb.com/konkurs_fotograficzny/2012/04

oczywiście głosowac mozna codziennie a konkurs kończy się za tydzień,

Patrząc na ilość głosów ze zdjęcia nr 2, mama tego dziecka również prosi gdzieś o głosy tylko jeszcze na kafeterię nie trafiła. Tak więc zwalczając jednego cwaniaka wspieracie drugiego. Też nie podoba mi się tego typu działalność ale nic się nie da z tym zrobić. Zawsze wygrywać będę beznadziejne zdjęcia bardzo "oddanych"mam.

Gość gaferda
Nieprawda alonuszka. Od kilkunastu dni na kafe trwa "wyscig" i jest juz topik gdzie kliakmy na zdjecia tej dziewczynki na hustawce. Mowiac szczerze nie podoba mi sie zadne dziecko (albo inaczej, nie zachwyca mnie specjlanie) ale matka dziubka wpadla na kafe z rykiem "glosujcie na mojego dziubka" :O i to wkurwilo czesc osob. Glosowanie na dziewczynke na hustawce jest spontaniczne i nie z inicjatywy matki.

JA to rozumiem, bo podczytywałam tą Waszą "akcję". I wiem, że wtedy, dziecko na huśtawce prowadziło. I nie wierzę, że jego matka to prowadzenie uzyskała uczciwą drogą. Tak samo zebrze gdzieś o głosy tylko nie było jej jeszcze tutaj:) Nie krytykuje- bo też irytują mnie takie cwaniaki. Tylko jestem przekonana, że matki tych dzieci są siebie warte.

Gość kawa kawa zbożowa
no widzę że mama "dziubka" wkurzyła niektórych na max-a. Niestety chyba jednak na nic wasze starania, dziubek pnie się coraz wyżej i też nie wierzę w uczciwość tych glosów ale jak widać i tak wygra.

Gość justynaes
ale za drugie miejsce jest tez chusta i mnie to satysfakcjonuje :) nie ma problemu.

Gość A ja i ak zagłosowałam
na nr 1 bo jest zdecydowanie ładniejszy maluszek od nr 2!!!

Gość oo masakraaaa
ale pewnie wlasnie o to chodzi;) Ktoś może przewidzieć, że na kafe babki beda za takie zlosliwosci glosowac na dziecko nr.1;) Można wiec podejrzewać , że autorki dziecko to właśnie to nr.1 ;)

Gość ****też mama
a ja głosuję codziennie na zdjęcie dziubka :P

Gość taka jedna slodka
ludzie,o co wam chodzi?skad w was tyle zlsoci?przeciez to sa male,niewinne dzieci.nic wam nie zrobily.dlaczego piszecie o nich takie okropne rzeczy?

Gość kasia mamunia....
prosimy o głosy.

Gość ale czy wy nie
rozumiecie, z e o to chodzi organizatorom konkursu? linki maja byc wysylane wszedzie, w kazda strone..taka promocja firmy. wchodzi dzieki temu mnostwo osob, sporo zapamietuje... o to wlasnie chodzi!!! dlatego jest to konkurs na glosy, nie na ocene jakiegos jurora. i ja oczywiscie glosuje na dziubka.

Gość !!!!!!wsaxjwksajkmxmks
nie rozumiem o co tyle hałasu...o konkurs??? ludzieeee nie macie nic do roboty??/

Gość nie cierpie proszulców
kazdy konkurs powinien byc obiektywny, wygrac ma ten, kogo sie uwaza za najlepszego, a nie ten, co wyprosi.

Gość no właśnie.,
bez sensu jest konkurs, tyle pieknych dzieci, wspaniałych ujęć a w czołówce takie byle jakie....

Gość ale ten dziubek
pucaty....

Gość hahahhahhahahahahaha
dziubek wygrał,dziubek gorą!!