Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelkas

pytanie o socjal

Polecane posty

Gość mirelkas

moja sytuacja wyglada tak,zlozylam podanie o mioeszkanie socjalne ,czekamy juz ponad 3 lata (3 dzieci) jeszcze pewnie bedziemy czekac jakis 2 bo ich zdaniem 2 pokoje w ktorych teraz mieszkamy to sa dobre warunki ja lecze sie tutaj od 5 lat na nerwice i depresje biore leki ,mam poczatki cukrzycy i nadczynnosc tarczycy czy jesli lekarz wypisze mi jakis papier ze sie lecze to przyspieszy to nasze czekanie na mieszkanie? jak myslicie?

Gość Uijiyftgg
Idz do pracy.

Gość mirelkas
uwierz mi ze bym chciala :) nawet niewiesz jak

Gość Dori 9898
Nie możesz ŻADNEJ pracy podjąć?

Gość mirelkas
na obecna chwile nie po pierwsze ze mam male dziecko po drugie ,jak juz pisalam lecze sie od kilku lat na nerwice,mam dni ze nie jestem w stanie wyjsc z domu takie mam leki,a co dopiero mowic o jakiejkolwiek pracy z ostatniej musialam wyjsc po godzinie bo nie dawalam rady dodam ze przed choroba prowadzilam swoj salon fryzjerski przez 6 lat

Gość Eeerrr...
To, ze masz cukrzyce, depresje i problemy z tarczyca nie ma zadnego zwiazku z dostaniem wiekszego mieszkania! Te choroby nie wymagaja osobnego pokoju dla Ciebie. Moze gdybys byla niepelnosprawna to mialoby to jakis wplyw na wielkosc mieszkania (miejsce na wozek i przystosowanie lokalu do poruszania sie), ale co druga osoba teraz cierpi na depresje,nie wspomne o cukrzycy.

Gość Dori 9898
Jeżeli masz faktycznie takie silne lęki i dysfunkcje odnośnie życia codziennego możesz przejść badanie które to potwierdzą i gdy stwierdzone zostanie, że nie jesteś w stanie funkcjonować, pracować to jest możliwość, że przyznany Ci będzie zasiłek z tego tytułu. Zasięgnij informacji w swoim GP.

Gość mirelkas
nie chodzi mi o doplaty chcemy miec cos na dluzej bo ciagle przeprowadzki nas wykanczaja co rok trzeba zmieniac szkoly bo albo wlasciciel podnosi czynsz albo sprzedaje dom ,mam kilku znajomych ktorzy wymyslali historie zeby tylko dostac mieszkanie i po kilku tyg takie mieli nowa dzielnica,domy nowiutkie ,piekne a czlowiek prawde mowi nie mam sumienia klamac i bedziemy czekac do zasranej smierci :(