Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffuuuuuuuuuuccck

Co to może być?????

Polecane posty

Cześć, Dziewczyny mam pytanie, może któraś też tak miała? Otóż jakieś dwa tyg temu podczas sexu z mężem zaczęłam lekko krwawić i teraz te plamienia utrzymują się do tej pory. Nie są duże, kilka kropli dziennie. Wizytę u lekarza mam niestety dopiero 14 maja. Fakt, zaniedbałam się i u lekarza nie byłam z półtora roku ale wtedy było wszystko ok. Od tamtej pory też nie mialam żadnych innych niepokojących objawów. Co to może być? Nadżerka jakaś czy co????

Gość byby
nadżerka jak najbardziej. albo jakaś inna zmiana na szyjce macicy. takie rzeczy czasem nie dają długo żadnych objawów.

hmmmmm,no nic muszę poczekać do wizyty

ok, dzięki co prawda oprócz tych plamień nie mam innych objawów tj jak bóle brzucha, czy nieprzyjemny zapach ani upławów ale faktycznie może to być nadżerka lub inna cholera...

Gość 222112
Kiedyś ja krwawiłam po stosunku (ale u mnie to trwało tylko 3 dni) - ginekolog powiedział, że dlatego że przy mocnym pocieraniu pękło naczynko krwionośne w pochwie.

No też tak myślałam ale to już trwa ponad dwa tyg........

Gość 222112
No to pewnie nadżerka.

w sumie jak tak teraz poczytałam, to w sumie dobrze by było żeby to była tylko nadżerka, bo już się teraz nakręciłam że to może być rak... :(

Gość lalunia__
Hmm... Też niewykluczone. Moja sąsiadka ma raka i jej leci krew z pochwy, mimo że nic jej nie boli. Teraz co trzecia osoba ma lub miała lub będzie miała raka.

ffffffffffffffffuuuuuuuuuuccck

Gość lalunia__
Nie rozumiem dlaczego tyle czekasz? Państwowo jesteś umówiona czy co? Ja bym tak długo szukałą prywatnie gina, który od razu by mnie przyjął, aż bym znalazła. Tobie się chyba nie spieszy.

lalunia.....prywatnie jestem umówiona ale mojego lekarza teraz nie ma dostępna wizyta dopiero na 14 maja. Jeśli będzie to wymagało dłuższego leczenia to i tak będę chciała aby to właśnie ta pani doktor to prowadziła, bo jest świetna, dlatego czekam