Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj10lat

agresja

Polecane posty

Gość moj10lat

Muszę się wyżalić... Jestem z mężem 10 lat, po ślubie 5 i jest coraz gorzej.... Mąz nie ma czasu ani dla mnie ani dla naszego 2 letniego synka, szuka pretekstu żeby wyść z domu a dziecko podrzucić do moich lub swoich rodziców.. Ostatnio coraz częściej się kłucimy, a kłutnie są ostre, wczoraj wieczorem powiedział, że jak mi nie pasuje mam spierdalać;/ Poniosło mnie- uderzyłam go w twarz i..... oddał mi... lekko ale oddał:( Czy to już koniec? Czy ten pierwszy raz nigdy nie jest ostatnim???? Kocham go i mimo wszytsko chce żeby było jak kiedyś.... Zabrałam dziecko i poszłam spać do drugiego pokoju, serce mi pękało gdzy dziecko wołało przez sen "tatuś"....... Układam w głowie mysli jak odejsć, czy odejść, czy może coś się zmieni........Mąż nie pije alkoholu, ale ostatnio zrobił się wulgarny i bardzo nerwowy. Co robić dziewczyny???? Czuje się jakbym umierała.............

Gość najmadrzejszy na swiecie
Pierwsza go uderzylas, wiec to ty masz problem z agresja:(

Gość ma kochankę i jest rozdarty
między nią a tobą. zostaw go, może się opamięta.

Gość moj10lat
kocham go...........

Gość taaaaaki o
jak mnie pierwsza by uderzyla, tez bym nie mial problemu zeby oddac - nawet mocniej

Gość ma kochankę i jest rozdarty
"Ostatnio coraz częściej się kłucimy, a kłutnie są ostre, wczoraj wieczorem powiedział, że jak mi nie pasuje mam spie**alać;/ " ale on ciebie nie kocha.

Gość *******:
Czasami zdrowo jest poklocic sie, ale w Twoim przypadku to rozmowy brakuje, mam wrazenie.

Gość moj10lat
Rozmów jest mnóstwo, spokojne, kompromisowe i co ? Bez efektów... Ale teraz juz nie chodzi o to co było tylko czy to uderzenie oznacza koniec............BOje się, nie chce,,,, nie potrafię.................