Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bocianyjuzna dachu

czy moge wypic mm?

Polecane posty

Gość bocianyjuzna dachu

czuje sie jakas wiecznie słaba, karmie tylko piersią ale mam w domu opakowanie mm, czy moge wypic je sama? jest w nim duzo witamin, moze tez dziecko skrzysta. robił tak ktos?

Gość bocianyjuzna dachu
zrobie morfologię, ale nie mam jak isc narazie, bo nie mam z kim dziecka zostawic, a nie chce sie pchac do pzrychodni z maluchem jak wszedzie kichają i kaszlą. ale w ogóle ktos tak robi?

Gość .morelowy las.
a dlaczego nie mozesz wypic normalnego mleka,mysle ze zaszkodzic napewno nie zaszkodzi

Gość bocianyjuzna dachu
bo normalne mleko nie ma takiej bomby witaminowej

wypić możesz, ale czy Ci będzie smakowało :-) Bomba witaminowa to jest dla dziecka które jest maleńkie, Ty ważysz ile razy więcej? Jesteś dorosła, skład witamin jest zbilansowany do rozwoju dziecka, Tobie pomogą witaminy przepisane od lekarza, możesz mieć anemię, zró badania...

Gość bocianyjuzna dachu
no zgadzam sie z ta iloscią witamin, ale jak je wypije to mimo wszystko dzidzia skorzysta

Zrobisz jak uważasz, mm Ci nie zaszkodzi, ja większego sensu w tym nie widzę osobiście :-) Przede wszystkim że mowisz ze jestes wiecznie slaba, to zadbaj o swoje zdrowie dziecko wlasnie na tym najwiecej skorzysta. Wizyta u lekarza mile widziana :)

Gość jcpenny
ja mając dziecko z alergią pokarmową a karmiąc piersią wypijałam mm. Byłam na bardzo rygorystycznej diecie (wszytko dziecko uczulało). Wogóle nie jadłam mięsa, owoców. Tylko ziemniaki, marchew, ryż, brokuły i oliwa z oliwek. Lekarz stwierdził ze bardzo dobry pomysł zeby wypijać mm.

Gość problem stary jaka
ale przeciez mm tez zawiera bialko krowie,chyba ze pijesz mm dla alergikow

Gość jcpenny
ja małą dokarmiałam mm (bebilon pepti 1). To mleko wypijałam.