Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .morelowy las.

jak dziadkowie ciesza sie wnukami?

Polecane posty

Gość Hhhhhlllllleeee
Akceptuje. Wisi mi to, ale szkoda czasem mi dziecka. Z resztą widzę, że w drugą stronę, dziecko też się oddała od dziadków i wcale nie chce jeździć. Wg przysłowia jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz..

u nas moja rodzina szaleje za córcią,wprost ją uwielbiają wszyscy,dziadkowi po 100 razy dziennie powtarzają jej kocham cie,całują,przytulają,moja siostra to samo.Strona męża kompletnie nie zna wnuczki,mają ją gdzieś,nie odwiedzają a nawet jak po coś wpadną,bo zawsze po coś to zapominają,ze mamy dziecko,kompletnie jakby jej nie było.Mąż bardzo to przeżywa,po każdej ich wiycie wyklina ich,że są tacy podli,że nie wierzy,ze to jego rodzice.Dodam,że nic im nie zrobiliśmy.

Moja mama zupełnie ześwirowała na punkcie wnuka :D Moze dlatego że to jest jej jedyny wnuk ? W każdym razie często przychodzi do nas,a jak ta przerwa jest dłuższa to zadzwoni do wnusia i pyta się jego co słychać,jak się czuje.Jeśli coś jest nie tak to się martwi i przeżywa. Mój tata podobnie jak mama :) Teście to taka nieokreślona jednostka :D W każdym razie do nas przychodzą tylko 3 razy w roku,jeśli my nie zadzwonimy to oni tego nie zrobią :o Jak moje dziecko leżało w szpitalu to zero troski,telefonu,odwiedzin :o

u nas moja rodzina szaleje za córcią,wprost ją uwielbiają wszyscy,dziadkowi po 100 razy dziennie powtarzają jej kocham cie,całują,przytulają,moja siostra to samo.Strona męża kompletnie nie zna wnuczki,mają ją gdzieś,nie odwiedzają a nawet jak po coś wpadną,bo zawsze po coś to zapominają,ze mamy dziecko,kompletnie jakby jej nie było.Mąż bardzo to przeżywa,po każdej ich wiycie wyklina ich,że są tacy podli,że nie wierzy,ze to jego rodzice.Dodam,że nic im nie zrobiliśmy.