Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyindywidualizowana_ka

Wierzycie w duchy?

Polecane posty

Pytam,bo chyba widzialam na wlasne oczy,ale nie jestem pewna albo podswiadomie nie chce miec pewnosci,bo straszny ze mnie cykor..Jakis czas temu spiac w jednym pokoju z mama przebudzilam sie , przynajmiej tak mi sie wydawalo,ze otworzylam oczy, i zobaczylam jak stoi kolo mamy lozka mezczyzna w czarny plaszczu i kapeluszu, ubrany caly na czarno.Zaczelam tak krzyczec,ze wszystkich obudzilam.Kiedy mama zapytala co sie stalo odpowiedzialam tylko 'nic' i odrazu zasnelam.Nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego,ale miesiac pozniej moja mama byla ofiara proby zabojstwa i ledwo przezyla.Nigdy z nikim o tym wczesniej nie rozmawialam,ale chcialabym wiedziec czy to zwykly zbieg okolicznosci czy takie rzeczy rzeczywiscie sie zadazja nie tylko mi..

Gość Eleonora R.,,,,,,,,,,
to duchy, to duchy, to duchy uryniuchy byla taka piosenka

Gość 56385638635965976
"duchy" to są nic innego jak urojenia, albo dziury w psychice

To co opisujesz, to jeden z najczęściej spotykanych zwidów, mówi się o nich - cieniści ludzie i doczekali się nawet wielu artykułów na swój temat, tu kawałek: "Tak długo, jak istnieją poszukiwania i zjawiska związane z duchami, tak długo pojawiają się także relacje o "cienistych ludziach". Owi cieniści ludzie są opisywani jako niewyraźni, podobni do cieni, a ich pojawieniu się towarzyszy dziwne uczucie. Prawie zawsze przybierają męskie kształty, są wysocy i posiadają obszerną sylwetkę, zaś być może najdziwniejszą ich cechą jest to, że prawie zawsze są widywani z kapeluszami na głowach." Ja sama widywałam coś podobnego stojącego w drzwiach mojego pokoju i to przez dłuższy czas, ale najwyrazniej juz sobie polazło, nie wiem co to było :D

Majowa Panno to by wiele tlumaczylo tyle,ze z tego co pamietam ten 'czarny mezczyzna' byl na tyle wyrazny ze moglabym go opisac szczegowo z tym ze twarzy nie widzialam,bo w pokoju bylo ciemno.Stal przy mamy lozku przodem do mnie :( Nie wiem co to za cholerstwo,ale mam nadzieje,ze nigdy wiecej mnie nie nawiedzi..

Rzeczywiscie trudno zachowac spokoj kiedy budzisz sie w sro dku nocy i widzisz jakiegos faceta ubranego na czarno :( Kiedys tez bedac z kolezanka na cmetarzu widzialysmy male dziecko zupelnie same bawiace sie miedzy grobami w tak jakby brazowej szacienicha :/ Pamietam,ze zdziwilo nas czemu nie ma nikogo w poblizu doroslego i dlaczego byl tak ubrany.Po jakims czasie odwrocilysmy sie i juz go nie bylo..Potem rozmawiajac z mojej kolezanki babcia,ktora od bardzo dawna ma w sobie medium, dowiedzialam sie,ze w takich szatach dawno temu tak wlasnie chowno male dzieci.. Okropnie sie przerazilam :(

Gość Bartek ma zeza
Kurde jako dziecko widziałam taką postać,przed napadem na moja babcię,ale wtedy myslałam,że to ten co napadł tam sie czaił miałam wtedy 4-5 lat.

Gość Dziewczyny dajcie spokoj juz
bo nie bede mogla w nocy spac :( :(

Z tego co widzę, większość ludzi miała w życiu choć raz jakieś doświadczenie z tego typu zjawiskami, chyba tak naprawdę, nie ma w tym nic niezwykłego :)

Gość wwewrw
Ja widzę białe myszki.

Gość BuroO-rudA
Ja choc nigdy nie widzialam zadnej zjawy to i tak wierze a gdybym zobaczyla to chyba zawal byl by na miejscu :O