Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja.

ale to juz bylo

Polecane posty

Gość rece opadaja.

wiem ze byl temat nie raz walkowany ale niech ,i ktos podpowie co moge jej dawac jesc ! ma skonczone 8 miesiecy za tydz odstaiam od pirsci tzn chce odstawic, juz od tyg pobuje przemycic jej mleko modyfikowane i nic, jak tylko poczuje smak mleka czy to z butelki czy z niekapka czy z lyzeczki, wypluwa i nie wpuczsza do buzi, co dziewne mojego odciagnietego tez nie chce, a jada oprocz mleka z piersi: kaszka albo kleik, odiadek ktory od kiey jest lekko grutkowaty toczasem tez jej ciezko przez gardlo przechodzi, i deserek ktory uwielbia w postaci jakiegos owocu i niewiele chrupka kukurydzianego plus jakas skorka chleba do pogryzienia. tyle co bedzie jak nie bedzie chciala jesc tego mleka, mowia ze na jogurty itp jest za wczesnie, dodam jeszcze ze corka ma AZS NIE MAM POJECIA CO JEJ MOGE DAWAC

Gość rece opadaja.
help

Gość rece opadaja
up

Gość male ciche
moje tez nie chciala nigdy ruszyc mleka z butelki, wiec podawalam jej w kaszce, jogurtach dla malych dzieci, w serach ( zawsze lubila) w brokulach (jest wapn, tyle, ze trzeba dac dosc sporo) no i we wszystkich innych produktach, ktore zawieraja wapn, z tym, ze corka nie byla alergikiem, wiec bylo mi trocha latwiej

Gość rece opadaja
ok ale ak przylladowo wygladalo menu? Bo niby 5-6 posilkow sie daje, jak podaje deser okolo 150ml owocow to nie ma mowy zeby jej to na 2-3 godz wystarczylo