Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walka z waga po ciazy

CZY JEST TU JAKIS DIETETYK?

Polecane posty

Gość Walka z waga po ciazy

WITAM mam spora nadwage chce schudnac czy jesli wyklucze z mojej diety ziemniaki pieczywo oraz slodycze definitywnie to mam szanse schudnac? dzis zjadlam 3 ogorki konserwowe (bardzo lubie) i 2 chrupkie pieczywa z samym twarogiem bez dodatkow oraz bez masła zjem pozniej jeszcze 1 maly posilek w postaci salatki i tyle na dzis bo od czegos trzeba zaczac :) za odpowiedzi dziekuję

zagłodzisz się i sobie zaszkodzisz :/ odstaw słodycze, nie jedz dużo smażonych, tłustych potraw pij 2 litry wody mineralnej dziennie ale nie rób tak drastycznej diety o jakiej piszesz!!! zjedz np. na śniadanie ciemne pieczywo z twarogiem, rzodkiewką, zielonym ogórkiem, popij zieloną herbatą na drugie śniadanie zjedz jabłko, albo jogurt około 12-13 jakaś zupka warzywna później obiad - nie bomba kaloryczna, ale coś treściwego, np. pierś z kurczaka duszona plus ryż i sałatka na podwieczorek pozwól sobie na kisiel, albo na kilka kostek gorzkiej czekolady na kolację coś lekkiego, np sałatka z szynką, serem feta i ugotowane jajko - bez pieczywa, z oliwą z oliwek i ziołami

pamietaj o tym, że jak nagle będziesz jeść malutko - to Twój metabolizm zwolni po tygodniach, miesiącach męk troche schudniesz, ale jak zaczniesz jeść normalnie - przytyjesz szybko 2 razy więcej niż schudłaś

Gość zwolnisz metalobizm tylko
Ja prawie nic nie jadłam przez ok rok i schudlam tylko pare kg! jak zaczelam jesc co 3h male ilosci zaczelam chudnac- w ciagu 2 tyg schudlam 5kg

Gość spal publicznie koran
pij roibos jedz kasze jaglana ocet jabłkowy mozesz pic terz pesz te przepisy pochodza z ksiazki odchudzanie bez odchudzania Koper włoski i cykoria podróżnik oszuka głód Najlepiej więc popijać ją „h godziny przed jedzeniem. Żołądek wtedy zaciekawi się piękną parą panną wędrowniczką i wysportowanym, urok li wyin włoskim młodzicicem. przepis: korzeń cykorii podróżnika owoc kopru włoskiego Zioła wymieszać, 3 łyżki ziół zalać 3 szklankami wody, zagotować, a następnie pod przykryciem zaparzyć t5 minut. Przecedzić, pić ciepłe przed posiłkami bardzo powoli, dokładnie przeżuwąjąc każdy łyk napoju. W ten sposób nasycimy organizm porcją szybkiej energii, która pozwoli oszukać głód. Znamię kukurydzy i perz specjaliści od odchudzania Znamię kukurydzy, inaczej wąsy kukurydzy, to niezwykle cenne zioło wspomagające odchudzanie. Najkorzystniej połączyć je z kłączem perzu. Wspólnie skutecznie pomogą organizmowi w redukcji tkanki tłuszczowej. Herbatkę z tych ziół warto popijać przez kilka tygodni, by w tym czasie dostarczyła przede wszystkim wątrobie substancji leczniczych odpowiadających za jej regenerację i oczyszczenie. przepis: znamię kukurydzy kłącze perzu 50 g 50 g Zioła wymieszać, 4 łyżki wsypać do garnka, wlać 5 szklanek wody, zagotować, a naslępnie na małym ogniu ogrzewać 3 4 minuty. Przecedzić, pić ciepłe nj1epiej Yz godziny przed posiłkiem.