Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej5764

Co moze oznaczać jej zachowanie? Kobiety pomóżcie mi ją rozgryźć

Polecane posty

Gość andrzej5764

Jest ode mnie dwa lata młodsza (ma 18 lat) i miala pół roku temu wesele w rodzinie i w związku z tym chciała mnie poznać i ze mną na nie isc i poprosiła kolege zeby nas poznał ze sobą. Po czwartym spotkaniu oficjalnie zapytała czy pojde z nią na to wesele. Zgodziłem sie, milo spędzalismy ze sobą czas super sie tańczyło. I myślałem ze ta znajomość przerodzi sie w cos wiecej ale gdy chciałem delikatnie wybadac teren dala mi do zrozumienia ze nic z tego.... Nie jest tak ze po weselu mnie olała. Gdy ja sie nie odzywam dłuższy czas to sama do mnie czasem pisze. Mowi mi ze mnie lubi. Ale to o co chodzi, dlaczego zaprosiła mnie na to wesele? Dlaczego chciala mnie poznać? O co w tym chodzi, czy czymś ją moze rozczarowałem? Bo niedawno zdałem sobie sprawę ze coraz bardziej mi na niej zalezy...

ale gdy chciałem delikatnie wybadac teren dala mi do zrozumienia ze nic z tego.... w jaki sposob dala ci do zrozumienia ?

Gość jhuikhgua
po prostu chciała z tobą pójśc bo nie miała z kim, czego tu nie rozumiesz ? Czy naprawdę polskie chłopaczki od razu po takim spotkaniu planują ślub i dzieci, kurde co za mentalność... Zachowuj się jak facet z jajami i odpuść daj na luz i tyle, nie nakręcaj się bo jak zobaczy że ci zależy to się tak zniechęci do ciebie że w ogóle nie zadzowni!!! Nas kobiety nic tak nie zniechęca jak nakręcony facet, a ona też nie lepsze bo dzowni tylko wtedy jak zobaczy że ty ją olewasz, czyli nic z tego nie będzie bo musiałbyś non stop przy takiej pokazywać że masz ją gdzieś i wtedy bo ją to pociągało. Z tego co widzę jesteś taką ciapą trochę więc póki nie staniesz się facetem pewnym siebie to daj sobie spokój z takimi podlotkami co same nie wiedzą czego chcą bo popadniesz w depresje z miłości i jeszcze sobie coś zrobisz, Sorki za błedy ale szybko pisałam.

Gość Andrzej5764
Wiesz co tutaj nie chodzi o to ze mną się bawi bo tak raczej nie jest. Powiedziala mi szczerze ze jestem dla niej tylko kolegą, nie bawiła sie w gierki typu zostańmy przyjaciółmi, nie jestem gotowa itd. I nie pisze do mnie tylko jak ja sie nie odzywam, zle sie wyraziłem. Np jak jestesmy oboje na gg to czasem ja pierwszy pisze a czasem ona, mniej wiecej pół na pół...