Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbhmj

Dlaczego pracodawcy proponuja pracownikom takie głodowe pensje?

Polecane posty

Gość Lady lady lady lady
To sami zostańcie pracodawcami a później się wypowiadajcie. Jełopy żałosne.

Gość weronica...
A ja uważam, że Karina ma racje. Co jest złego w tym, że ktoś kto ma swoją firmę chce się bogacić? A jak ktoś się godzi robić za 1500 to jego problem, a nie pracodawcy.

Gość eqwewqeqwewq
Przeciez 1500 to jest super pensja, chyba że wszystkie mieszkacie w Warszawie. Ja teraz szukam jako opiekunka do dziecka, byla ostatnio nawet oferta- za 500 zł 8 godzin!! I ktos wziął bo już jej nie ma, napisałam tez - nie odpowioedzieli

Gość Karrinaaaa
No i sami widzicie, ze niepotrzebnie narzekacie:)

19:53 [zgłoś do usunięcia] Lisabet S. Nie rozumiem czemu wy mieszacie do tego wykształcenie przecież wiadomo że dużo zarabiać będzie osoba, która ma konkretne umiejętności, takie jakich nie ma dużo innych osób. I tak samo dobrze zarabiać moze dobry murarz albo świetna krawcowa jak ktoś po studiach, kto umie coś konkretnego np w naszej firmie więcej zarabiają niektórzy ludzie na produkcji niz np jakieś panienki po studiach zajmujące sie czymś, co tak naprawdę pierwsza lepsza osoba wzięta z Urzędu Pracy umiałaby zrobić po godzinnym przeszkoleniu " Dlatego właśnie ja wolę się uczyć tego na czym prawie nikt sie nie zna:D.

a pracodawca co? ma dokladac do interesu? miejsce pracy u niego to nie przechowalnia ni charytatywny osrodek dla niepełnosprytnych. wdzieczni winniście być robole , ze mu się chce w tych trudnych czasach ryzykować prowadzenie biznesu , tworzenie miejsc pracy