Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___malutka___

ja i moja Turecka milosc na odleglość. watpliwosci...

Polecane posty

Gość 19 lat i taka głupia
znak zapytaniaaaaaaa, autorka to pewnie taka dziewczynka z dobrego domu, którą rodzice trzymają pod kloszem, nie zna życia i jest naiwna szuka akceptacji i miłosci dlatego wymyśli w farmazony pierwszego kolesia który napisze jej że jest piękna i że on ją kocha....ot co gdyby rodzice umieli wychowywać dzieci na ludzi mądrych i dostosowanych społecznie dziewczyny nie byłyby takie naiwne i nie padałyby łupem pierwszego lepszego samca

Gość sdxfnhjl
fjsdzfkhu Ano to może jej zaszkodzić. Żeby zaprosić gościa do Polski trzeba mieć albo nieruchomość (dom, mieszkanie) na własność, albo zgodę właściciela na odwiedziny takiego gościa. Trzeba mieć odpowiednią ilość pieniędzy na koncie (chyba z kilka tysięcy), bo w razie gdyby gość w Polsce narozrabiał, zapraszający ponosi te koszty i koszt ewentualnej deportacji także! Gość również je musi mieć (przynajmniej na bilet powrotny - teoretycznie) W trakcie pobytu może przyjść policja do domu/mieszkania, sprawdzać czy on tam rzeczywiście przebywa. I tysiąc innych warunków do spełnienia, aby takiego gościa zaprosić do siebie. -------------------------------------------------- A co do Turcji, jeśli się nie jest biednym, to rzeczywiście żyje się tam lepiej. Mniejsze koszty życia (mieszkania, domy dużo tańsze niż u nas), lekarstwa za darmo lub prawie za darmo, dużo lepsza opieka medyczna, tańsza żywność, cieplejszy klimat, sezon zimowy trwa jakieś 2 m-ce tylko. Sprawy urzędowe załatwia się w kilka godzin np. kartę stałego pobytu w 2,5 godziny a nie w 2 m-ce jak w Polsce. Średnie zarobki są mniej więcej porównywalne do polskich. A jeśli chodzi o mentalność/religię, to lepiej tam się żyje chrześcijaninowi niż muzułmaninowi u nas.

Gość Marzena W.
Gdzie ja napisałam,że komuna była dobra? Stwierdziłam tylko fakt, że w ogóle była i zrobiła zamieszanie w stosunkach społecznych w naszym kraju. A ta moja znajoma owszem ładna, ale głupia jak but z lewej nogi.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
mam nadzieje,ze to prowo:)

Gość chbnbn
dobra Marzenia dlaczego ladna polka zadaje sie z takim czyms?

Gość ___malutka___
pewnie macie rację, ale on mi się tak cholernie podoba...

Gość KKLklklk
ta lepiej w Turcji, gniebia innych..

Gość znam taka
Najpierw wszystko pieknie a potem wychodzi szydło z worka. Nie dość że będziesz miała piekła w domu to jeszcze będziesz stygmatyzowana na zewnatrz. Oczywiscie oficjalnie nie, ale nie bój sie - w żadnym lepszym towarzyustwie nie będziesz nmile widziana

Gość Marzena W.
Czy ja wiem? Chyba niektóre baby po prostu lubią tego rodzaju facetów. Egzotyka, inny styl,no i te obiecanki cacanki.

Gość ___malutka___
pewnie macie racje. nie wiem...

Gość chghbm
inna skora.

Gość marcoo
malutka-nie słuchaj ich!!!! to na pewno cos z tego może być. miłośc nie zna granic!! wyślij mu zaproszenie!!!! ty głupia tępa dzido.....mam szczerą nadzieje że dasz się mu wykorzystać żebys potem płakała nad swoją głupotą....może Twój gen wymrze w tym kraju i dlatego zycze Wam slubu i wielu dzieci

Gość ___malutka___
muszę sobie to wszystko poukładać.

Gość a niby skad demony
http://wkrakowie2012.wordpress.com/2012/03/02/budowa-pomnika-ofiarom-zbrodni-prl/ Żołnierzom Wyklętym http://www.youtube.com/watch?v=dTcCtw3126c żołnierze wyklęci - sylwetki http://www.youtube.com/watch?v=GtRA-Xasqks&feature=related Żołnierze Wyklęci-ponieważ żyli prawem wilka... http://www.youtube.com/watch?v=B-20JuT_28w&feature=related Inka żołnierz wyklęty...17 lat Została rozstrzelana rankiem 28 VIII 1946 o 6.15 strzałem w głowę przez dowódcę plutonu egzekucyjnego ppor. Franciszka Sawickiego http://www.youtube.com/watch?v=19cNTp1sCM4&feature=related

Gość Marzena W.
Poukładaj i zajmij się czymś pożytecznym.

Gość chghbm
a ty co robisz Marzena, dalas mu dupy tez?

Gość Marzena W.
Tak.

Gość Marzena W.
Pieprzony podszywek. Paluszki ci uschną. Z turasami, jak i z ruskimi nie mam przyjemności znać się prywatnie, ani utrzymywać bliższych stos.

Gość Marzena W.
ale ci czarni... uh...

Gość chghbm
cholera nic nie rozumiem.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
i co malutka?

Gość ___malutka___
skasowałam go, ale będzie ciężko zapomnieć.

Gość enter to win
ja ci powiem jedno - mieszkam w niemczech od roku i wczesniej nie miałam nic do turasów i innych brudnoskórych (Rumunów, Bułgarów, Albanczyków). Ale po tym, co zobaczyłam tutaj - jak sie panoszą, jakimi sa prymitywami to tak, ogłaszam wszsem i wobec - jestem RASISTKĄ !!! i gdyby Hitler by jeszcze żył to nie wybaczyłby sobie, ze zamast tylu Polaków i Żydów mordowac, nie spalił całej Turcji. Błagam Polskie dziewczyny, zeby sie z tymi brudasami nie zadawały - utrzymajcie w Polsce czystość rasy. Nie wiem , zakochujcie się w Czechach, Słowakach, Szwedach, Holendrach, Francuzach - ale nie w tych cholernych Turkach. Mam do nich wstręt za to ich wyuzdanie, brud, smród, brak kultury, prymitywizm i hałas. Fuuuu

Gość Visa do Wielkiej Brytanii
co takiego robia?

Gość sandyy
www.youtube.com/watch?v=Kqz42GryLQk Hej ! nagrałam filmik o miłości na odległość, jeśli masz ochotę to zapraszam na mój kanał. miłego dnia! :)

Gość o naiwności!
malutka,manipulacja jak nic...ten foch!haha!obraził się,bo mu prawdę powiedziałaś;)śmierdzi manipulacją z daleka.Jak można uwierzyć w miłość na odległość?Nie uwierzyłabym nawet ,gdybym pisała z Polakiem,a tu mowa o Turku,a powszechnie wiadomo,że oni czarują europejskie dziewczyny,żeby się dostać di Europy.Tobie o tym nie wiadomo???Na jakim świecie żyjesz? Poczytaj sobie trochę książek z dziedziny psychologii,skoro tak się nie znasz na ludziach i ich motywach postępowania.Wszystkiego dobrego na przeszłość!:)

Kochana, to sie nazywa przygoda turystyczna, oni z takich naiwnych turystek zyja. Przyjechalam do Turcji w kwietniu,pozniej w sierpniu z moim chlopakiem ( nie Turek) do tego samego hotelu, poznalismy tam barmana ktory przedstawil sie jako Deniz ( Turek , wydawal sie byc wrecz kochany, troskliy i poczulam instynkt rodzicielski do niego poniewaz moj ojciec zaniedbal kontakty ze mna juz dawno temu. No i zaprzyjaznilismy sie, zwierzyl mi sie ze ma dziewczyne Polke, ucieszylam sie! Chcialam ja poznac. W koncu zadzwonila do niego w czasie jego pracy i dal mi telefon, swietna kobieta, strasznie sa polubilam. Rozmawiajac przez telefon zauwazylam ze jakis babsztyl maca i caluje Deniza wkurzylam sie i skonczylam rozmowe zeby go opieprzyc! Tlumaczyl sie ze ona kocha swoja dziewczyne a ta baba sie na niego rzucila, oczywiscie mu uwierzylam! Powtorzyly sie takie sytuacje podczas naszego pobytu, kiedys sie z nim zegnalismy podarowalismy mu prezent, ramke ze zdjeciem CHYBA ssie ucieszyl. Tak czy inaczej wrocilam do domu, Deniz czasami sie odzywal, ale kontakt nam sie urwal i z nim i z jego dziewczyna az do wczoraj...

... jego dziewczyna zadzwonila do mnie i mi sie zwierzyla. On ja przez ponad rok oklamywal, Deniz to nie bylo jego prawdziwe imie, spal z innymi kobietami, okazalo sie ze ma ZONE !!! ciagle mial czyjes dokumenty i karty kredytowe ale to nic ... naciagal ja na pieniadze przez caly cholerny rok a ona biedna mu wierzyla. Placila za to co chcial. Niby chcial zamieszkac z nia w polsce to poprosil o pieniadze na vise ale po kilku dniach od otrzymania pieniedzy on stwierdzil ze z visa nie tak latwo, nie wiadomo na co wszystkie pieniadze poszly bo nie tylko za 'vise' placila. Turystki oferowaly mu sex za pieniadze ktorego on nie odmowil, oszukal mnie takze bo opowiadal swoje zyciowe historie ktore okazaly sie klamstwem a gdy wyjechalam do domu mowil okropne rzeczy za moimi plecami, I tak drogie Panie zyja Turcy, z glupich i naiwnych turystek ...owszem znajdzie sie taki ktory jest uczciwy ale dziewczyny nie dajcie sie wykorzystywac, ONI LUBIA ZWIAZKI NA ODLEGLOSC, nie jeden zwiazek a nawet 5, tylko zeby kobieta placila. Nigdy wiecej tam nie pojade

a najlepsze jest to ze oni potrafia swietnie grac troskliwych, opiekunczych , kochanych i niewinnych, mam nadzieje ze bedzie to jako taka przestroga :(