Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___malutka___

ja i moja Turecka milosc na odleglość. watpliwosci...

Polecane posty

Gość ___malutka___

dzień dobry. na początku marca poznałam przez skype Turka, najpierw generalnie rozmawialiśmy o wszystkim, potem on zaczął mówić o uczuciach, jak widzę nie on jeden taki szybki w deklarowaniu miłości... wspomina o emigracji do Europy. no i proponuje małżeństwo - mam 19 lat dopiero, wiec nawet nie myślę o takiej przyszłości jeszcze;p wygląda na to, że traktuje mnie poważnie, ale... no właśnie. wczoraj zapytał mnie, czy mogłabym mu wysłać zaproszenie do Polski, a ja zapytałam go wprost, czy te wszystkie wcześniejsze deklaracje to rzeczywiście wynikają z jego uczuć, czy raczej z chęci emigracji... no i się obraził, wysłał maila, że mogę o nim zapomnieć, ze nawet jak mi wybaczy, to nasze relacje będą już inne... Jak myślicie, czy taka reakcja wynika z faktu, ze rzeczywiście mnie kocha i zraniło go, że mu nie ufam, czy po prostu stara się zagrać na moich uczuciach? macie trochę doświadczeń, może jesteście trochę mądrzejsze....

Gość hjhkhluiu
zostaw go.

Gość pieszowolka
oczywiscie ze chcial tylko przyjechac do Europy :) a swoja droga to jak sie poznaje ludzi na Skype? :D

Gość sdxfnhjl
Jedyna słuszna rada: daj sobie z nim spokój. Olej dziada. Nie odpisuj, nie reaguj na jakiekolwiek ruchy z jego strony. Traktuj jak powietrze.

Gość malineknn
hahaa najtańszy chwyt aby wyrwać się z biedy. chce dostać się do Polski a stąd to cała europa dla niego. pewnie jakbyś mu zaproszenie wysłała to byście się może jeden dzień widzieli wyciągnął by od ciebie kase i zwiał gdzieś dalej

Gość ___malutka___
ale mógłby sobie znaleźć inna, a nie chce...

Gość malineknn
a skąd iwesz ?? pewnie gada z wieloma i któraś w końcu mu prześle te zaproszenie.

Gość dzień targowy 02
on tobą manipuluje, teraz wpędza cię w poczucie winy, zależy mu na wizie, wyłacznie, daj sobie spokój, nie dołączaj do grona tych głupich dziewczyn, które zostały oszukane

Gość dsfsdfde
Wyrwać się z biedy? W Turcji się żyje dużo lepiej niż w Polsce :classic_cool:

Gość CHCE SIE DOSTAC DO PL
BY STAD ZWIAC DO NIEMIEC,NIE ZALEZY MU NA NICZYM INNYM JAK NA DOSTANIU SIE DO EUROPY NIE ZYJ ULUDA DZIEWCZYNO

malutka uwierz mi,niejedno widzialam, on tak pewie pisze z wieloma mlodymi dziewczynami

Gość ___malutka___
w Turcji jest lepiej niż w Polsce?

Gość okazja czyni zlodzieja
nie daj sie omamic, jest dobry aktorem jak kazdy Turek!

Gość Marzena W.
W Turcji jest lepiej niż w Polsce, ale dla tych co mają pieniądze. W Turcji jest społeczeństwo kastowe, a ten twój gach to chyba z nizin społ. Na bank chce się dostać do Europy, ale nie ma kasy na opłacenie wizy. Znałam taką jedną co turasowi wysłała oprócz zaproszenia kasę na bilet. Posiedział u niej 2 tyg, pobzykał, naobiecywał i czmychnął do Niemiec. Dobrze, że nie zaszła.

Gość mkjkhk
kastowe jakie to?

Gość zezrzerzrezrezrezrzer
malutka?czy mozg twoj malutki moze jest?przeciez widac ze facetowi zalezy tylko na papierach, wogole nie rozumie jak mozna z brudasami sie zadawac i z nimi pisac

Gość Marzena W.
Tam nie było komuny, więc ludzie dzielą się na lepszych, urodzonych w poważanych, bogatych, i na plebs, któremu urodzenie w lichej rodzinie zamyka drogę do nauki, dobrej pracy i robieniu interesów z ludźmi z lepszej kasty.

Gość Marzena W.
w poważanych rodzinach miało być

Gość chbnbn
a co ma komuna do tego? u ruskich jest tez kastowosc... sama pewnie dawalas komuchom.

Gość ___malutka___
on raczej biedny nie jest, ale tez niebogaty.

Gość Marzena W.
Co ci do tego komu dawałam? W Polsce przed wojną, jak i wielu innych krajach istniał system podobny do kastowego. Kto pochodził z bogatej i utytułowanej rodziny mógł więcej. Czasy powojenne mocno zniwelowały wyżyny społeczne. A w Turcji jest jak było 500 lat temu pod tym względem. I tyle.

Gość chbnbn
dawalas ruskim. fe dzifka.

Gość Marzena W.
Pewnie, że nic jej nie szkodzi.Może najwyżej zostać przez niego wykorzystana, i zostanie jej pamiątka z wielkiej miłości. Alimentów będzie szukać po Europie, ale za to zyska bezcenne doświadczenia życiowe.

Gość Marzena W.
Skąd ci te ruskie. Mało można spotkać osób które ruskich i komuny nie znoszą tak jak ja.

Gość 19 lat i taka głupia
ranyyyyyyyy

Gość chbnbn
po chuj piszesz ze komuna jest dobra... a twoja znajoma to ladna chociaz ze z brudasem fe

Gość znak zapytaniaaaaaaa
milosc przez skype? przeciez ty nawet nie wiesz jak wyglada w rzeczywistosci;):D dziewczynko, lepiej sie ogarnij,bo jak rodzice zobacza co wyprawiasz w swoim pokoju, w ich domu i ,ze sciagasz z turcji jakiegos turasa, to ci dadza szlaban i nic nie zrobisz:D ogarnij sie. masz 19 lat a taka glupia jestes? jaka milosc? o czym ty w ogole psizesz? daj sobie spokoj. on toba manipuluje. nie odpisuj. pszukaj inne turasa jak ci tak sie podobaja. olej go, kolejny zrobi z toba to samo:D ale moze zajmiesz sie czyms po stracie pierwszego i nastepnego;) nie daj sie !!! otworz oczy do cholery! czemu baby sa takie durne? niech mi ktos odpowie. tu psize 19latka, pyta sie,czy to milosc, czy wyludzenie zaproszenia?! czy ja snie?