Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twiltePL

Rozstanie - wojna o psa

Polecane posty

Gość twiltePL

Byliśmy razem 8 lat. To był udany związek ale niestety nasze drogi się rozeszły. Mieszkalismy razem i mielismy psa. Przygarnelismy go kiedy był szczeniakiem, dziś ma 4 lata. Nie mielismy dzieci i to wlasnie nim wypełnilismy tą puste. Naprawde bardzo go obydwoje kochamy, zadne z nas nie wyobraza sobie zycia bez tego psa. Teraz sprzedajemy mieszkanie, dzielimy nasze rzeczy...a o psa toczy sie wojna ! żadne nie chce z niego zrezygnowac, nie chcemy tez wymieniac sie nim jak rozwiedzione pary z dziećmi. Co robic?

Gość gt678i
a ten pies do kogo jest bardziej przywiązany, na kogo widok bardziej się cieszy ?

Gość Kciukiem dlaczego
Z kim teraz jest pies??

Gość twiltePL
pies jest co drugi dzien u mnie i u niego. Przywiązany jest tak samo do nas dwojga, spał zawsze z nami w łóżku, piszczy i skacze na nasz widok. Obydwoje go uczylismy i bawilismy sie z nim, nie da sie powiedziec kogo lubi bardziej

Gość gt678i
na pewno któregoś z was traktuje jak przywódcę , pies zawsze wybiera tylko jednego, na pewno są róznice w zachowywaniu się jego przy was ale nie jesteś w stanie tego dostrzec albo nie zwracasz na to uwagi a szkoda bo wtedy rozumiałabyś gdzie powienien być. Mój facet ma psa od małego go wychowujemy ale mimo że zawsze koło mnie śpi i włazi mi na głowe dosłownie :D to wiem i widzę że tylko mojego faceta traktuje jak swojego pana ja jestem taka jego przyjaciółką do zabawy i głaskania.

Gość tgybjyu
daj mu psa, na cholere ci pies, zawsze to obowiązki i myślenie przy wyjazdach co z nim zrobić, zresztą będzie ci cały czas przypominał o byłym, zostaw mu go.

Gość barddottka
No dobrze a powiedz nam szczerze gdzie psu będzie lepiej, u kogo będzie miał lepsze warunki?