Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 twiltePL

Rozstanie - wojna o psa

Polecane posty

Go艣膰 twiltePL

Byli艣my razem 8 lat. To by艂 udany zwi膮zek ale niestety nasze drogi si臋 rozesz艂y. Mieszkalismy razem i mielismy psa. Przygarnelismy go kiedy by艂 szczeniakiem, dzi艣 ma 4 lata. Nie mielismy dzieci i to wlasnie nim wype艂nilismy t膮 puste. Naprawde bardzo go obydwoje kochamy, zadne z nas nie wyobraza sobie zycia bez tego psa. Teraz sprzedajemy mieszkanie, dzielimy nasze rzeczy...a o psa toczy sie wojna ! 偶adne nie chce z niego zrezygnowac, nie chcemy tez wymieniac sie nim jak rozwiedzione pary z dzie膰mi. Co robic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gt678i
a ten pies do kogo jest bardziej przywi膮zany, na kogo widok bardziej si臋 cieszy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kciukiem dlaczego
Z kim teraz jest pies??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twiltePL
pies jest co drugi dzien u mnie i u niego. Przywi膮zany jest tak samo do nas dwojga, spa艂 zawsze z nami w 艂贸偶ku, piszczy i skacze na nasz widok. Obydwoje go uczylismy i bawilismy sie z nim, nie da sie powiedziec kogo lubi bardziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gt678i
na pewno kt贸rego艣 z was traktuje jak przyw贸dc臋 , pies zawsze wybiera tylko jednego, na pewno s膮 r贸znice w zachowywaniu si臋 jego przy was ale nie jeste艣 w stanie tego dostrzec albo nie zwracasz na to uwagi a szkoda bo wtedy rozumia艂aby艣 gdzie powienien by膰. M贸j facet ma psa od ma艂ego go wychowujemy ale mimo 偶e zawsze ko艂o mnie 艣pi i w艂azi mi na g艂owe dos艂ownie :D to wiem i widz臋 偶e tylko mojego faceta traktuje jak swojego pana ja jestem taka jego przyjaci贸艂k膮 do zabawy i g艂askania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tgybjyu
daj mu psa, na cholere ci pies, zawsze to obowi膮zki i my艣lenie przy wyjazdach co z nim zrobi膰, zreszt膮 b臋dzie ci ca艂y czas przypomina艂 o by艂ym, zostaw mu go.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barddottka
No dobrze a powiedz nam szczerze gdzie psu b臋dzie lepiej, u kogo b臋dzie mia艂 lepsze warunki?

Udost臋pnij ten post