Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didassss

Wkładka domaciczna HELP!

Polecane posty

Gość didassss

Pisałam na forum ginekologicznym ale nikt mi nic nie napisał więc może tu się ktoś znajdzie? a więc: Ile kosztuje wkładka domaciczna, zabieg? Czy to jest bolesne? czy lekarz da narkozę ogólną czy tylko miejscową? Jak to jest? Dodam że chciałabym założyc wkładkę bez hormonów. Bo chciałabym podjąc leczenie Aknenorminem, bardzo silnym lekiem przy którym nie można zajśc w ciążę i trzeba byc zabezpieczonym

Gość koszt gdzies okolo 100
zalezy jeszcze jaka za zalozenie placilam 200,boli jak jasna cholera nie dostalam zadnego znieczulenia

Gość Klukash
wkładka... nie lepiej zamiast bzykania walnąć szklankę wody? taniej, zdrowiej...

Gość didassss
o jejku boję się:( czytałam o innych sposobach antykoncepcji ale żadna mi nie odpowiada, a tabletkami nie chcę się truc bo niszczą wątrobę, a wkładka wydaję mi się najmniej szkodliwa i bezpieczna...

Gość koszt gdzies okolo 100
wiesz jak juz ja masz to odlot jest,ale boli nie tak dlugo to pare minut trwa wiec zaloz i mowie Ci bedziesz zadowolona,niektorzy gineko,odzy zakladaja tez na NFZ w sumie powinni nawet

Gość didassss
Klukash bez żartów, tu nie chodzi o to czy ja się bzykam czy nie, tylko o to że mam obowiązek zastosowania antykoncepcji bo w innym przypadku nie możliwe jest podjęcie leczenia którego chcę przez lekarza

Gość didassss
ale na serio tak bez znieczulenia? nie możliwe ja się tam chyba zesram z bólu i ze strachu:o

jak masz juz dzieci to nic nie boli ja mam wkladke miedziana ale zakladana bez oplaty, po znajomosci wiec nie wiem ile kosztuje :classic_cool: zero problemow przez 5 lat

Gość didassss
właśnie nie mam dzieci a wkładkę chce miec tylko na czas leczenia i miesiąc po nim a później chcę ją usunąc

Gość Klukash
o ka nie wpierd...lam się musisz to musisz załóź i tyle, ale z tego co wiem to spiralka też nie jest dla ciała taka obojętna... i żeby nie było - moje komenty nie mają nic wspólnego z radyjem m czy innymi dewiantami religijnymi. zwracam uwagę tylko na zdrowie kobiety :-)

Gość Klukash
Żrę kała

Gość didassss
ja wolę tą nie hormonalną

Gość ostatni moheranin
najlepsza to NPR nie mylić z kalendarzykiem