Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia21!

Jestem przed porodem i JUZ MAM DOSC!!!

Polecane posty

Gość mamusia21!
Arszenika mam to samo,ale to moja mama dzien w dzien dopytuje jak sie czuje i czy boli brzuh, no kurde boli jak na okres ale poza tym nic,tez mnie to denerwuje.

Co do wychodzenia ze szpitala to chyba zależy od szpitala. W moim jest tak, że 2 pełne doby po sn, 3 pełne po cc i po zabiegowych porodach. Pod warunkiem że z mamą i dzieckiem jest wszystko ok.

Gość jkhdkjbdjkbdkj
Mamuska21-a Ty czasami juz ktorys raz z rzedu nie rodzisz ?!

Gość mloda mama 2011
NIE PIJ RYCYNY, ABSOLUTNIE!!!! NIE ma co ryzykowac z dzidzia, moze faktycznie obejrzyj sobie jakies filmy, chociaz o tym 1 raz slysze

Gość mamusia21!
ogladalam film z typu horroru wlasnie tydzien temu, ale poza tym ze dziecko zaczelo intensywnie kopac i sie wiercic to nic:/ chyba czulo jakies moje emocje choc mi sie wydawalo ze jestem spokojna wiec raczej dam sobie spokoj z filmami. Musze wyprobowac ten seks tylko, choc boje sie o dziecko i nie mialabym z tego zadnej przyjemnosci.

Gość szaroburomi
ja ci powiem co ja zrobilam..... wszystko to w ciagu jednego dnia : przesuwalam meble, odkurzalam dokladnie wszystkie katy, mylam podloge na kolanach, goraca kapiel i ostry sex i 23.00 mialam skurcze, maly urodzil sie o 6 rano!

Gość mloda mama 2011
arszenika-:)

Gość mamusia21!
ja bede rodzic 1 raz,zadnego oleju z rycyny pic nie zamierzam

Gość NIC NIE POMOZE musi samo
ja w 42 tygodniu wykonczona czekaniem zapuchnieta tak serdecznie miałam dosc ze gdyby nie swiadomosc bólu sama bym sobie ten brzuch rozcieła , nie było radosci z narodzin tylko nerwy i płacz mam jedynaka i nigdy wiecej !!!

Gość mamusia21!
co za spoznialska ta dzidzia, no ma ewidentnie wszystkich daleko w nosie ech...:/

Gość mloda mama 2011
u mnie tez bylo hardcorowo:) do szpitala mi bylo szybko, juz juz urodzic chcialam........... ale wszystko mi sie wyjasnilo jak juz zaczelam:)

Gość mloda mama 2011
mamusia ktory to tydzien..?

Gość mamusia21!
no mozliwe,ale jak nie to ja nie wiem, tez mam ochote rozciac juz ten brzuch i wyciagnac na sile :/

Gość mloda mama 2011
uwazam ze powinnas odrazu poprosic o zbadanie wod plodowych,

Gość mamusia21!
jeszcze moj luby wkurza mnie,ze jakby to fajnie bylo jakbym rodzila teraz na weekend co wiaze sie z byciem w szpitalu,bo on to by sobie z kolegami na imprezy pojechal swietowac...wrrr! :/

Gość game off
no własnie, chyba nie moga jej odmówić? przecież już moga być zielone te wody!

Gość mamusia21!
no tak, jak jutro pojade to na usg i zapytam o te wody i w ogole,najlepsze jest to ze do tej pory nie znam plci mojej dzidzi,ale najwazniejsze by bylo wszystko ok:)

Gość mloda mama 2011
a ... przypomnialo mi sie, wyskoka temperatura tez pomaga w szybszym porodzie a w ten week ma byc bardzo cieplo

Gość mamusia21!
Ja jestem w 41 tygodniu od OM czyli 39 tygodniu od zaplodnienia, pisalam juz wczesniej.

Gość mloda mama 2011
mi zrobili badanie wod dopiero jak sie porod zaczal, i okazalo sie ze zielone, mimo ze poczatek 40 tyg, odrazu przebili mi pecherz.....wydaje mi sie ze wody dopiero w szpitalu moga zbadac na usg nie wyjdzie..............

Gość mamusia21!
a uplawow raczej nie mam, moze troche jakby jasnozolte ale lekarz mowil ze takie sa przed porodem bo zwieksza sie ilosc wydzieliny z pochwy

Wody są zielone jeżeli dziecko odda smółkę. A to lekarz sprawdza przy usg (przynajmniej powinien).

Gość mloda mama 2011
sorrki....nie doczytalam.....wiec to juz jest predyspozycja do zbadania jaki nie beda chcieli to sie upieraj.... u mnie pierwszego dnia nie mielie jakiegos naczynkja czy cos i dopiero na drugi dzien juz po pierwszych bolach mi sprawdzili, zielone wody to niebezpieczenstwo....wiec odrazu mow

Gość mamusia21!
a jak oni badaja te wody?

Gość mloda mama 2011
arszenika-ok, ale ja poszlam na termin a przed terminem nie bylam u swojego lekarza dwa tygodnie, w szpitalu dopiero przy pobranej probce mi wyszlo

Gość mloda mama 2011
wlozyli mi cos do pochwy, pobrali i zobaczyli

Gość mamusia21!
no jutro jade do lekarza to sie dowiem wszystko.