Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia21!

Jestem przed porodem i JUZ MAM DOSC!!!

Polecane posty

Ja byłam dzisiaj na ktg i kazali mi przyjść w sobotę. Prawdę mówiąc jestem bardzo cierpliwa, ale chciałabym mieć to już za sobą;-)

Gość mamusia21!
acha ok, ciekawe czy ginekolog moze to sprawdzic, zapytam.

Gość mloda mama 2011
a ie chcialas wiedziec czy nie bylo widac...? u mnie to drugie, caly czas nozki zacisniete a porzy porodzie PIEKNE DZIEWCZE...:):):):)

Gość mamusia21!
Arszenika ja tak samo, tez tydzien temu mialam ktg na ktorym byly nieregularne skurcze a na usg to wiem ze sprawdzil przeplyw krwi pepowinowej,czy cos jeszcze to nie wiem. Jutro pewnie bedzie to samo plus zapytam tez o te wody.

Gość mamusia21!
mloda mama 2011, w 7 miesiacu lekarz ze zwyklego usg mowil ze raczej chlopiec ale nie byl sam do konca pewien, ogolnie dziecko tez nie chcialo sie pokazywac a pozniej juz nie nalegalam na to wiec nie sprawdzal, dla mnie wazne by bylo ok, wyprawka choc nie do konca skompletowana jest w neutralnych kolorach wiec co by nie bylo:)

TY miałaś nieregularne, ja wcale. Mało tego nie boli mnie brzuch ani nic. Czasami stawia mi się tylko.

Gość mamusia21!
Arszenika a najlpsze jest to ze wlasnie kiedy on mi powiedzial o tych 3 nieregularnych skurczach na ktg, to ja sie zdziwilam, bo nawet ich nie czulam! nie wiem w ogole w ktorych momentach one sie pojawialy.

Gość mloda mama 2011
zgadzam sie zreszta ja mialam tak samo, najwazniejsze zeby ZDROWE dziecko bylo....

Gość mloda mama 2011
skurcze sa ledwo wyczuwalne czasami nawet wogole, wraz z czasem wzrasta ich intensywnosc, zreszta przez cala ciaze macica powoli przygotowuje sie do porodu wiec delikatnie sie sie kurczy i rozkurcza oczywiscie bardzo nieregularnie

Gość mloda mama 2011
ja przed zrobieniem testu czulam pobolewanie okresowe, bylampewna ze to nie ciaza,

Gość mamusia21!
o kurcze mialam tak samo, myslalam ze to okres przyjdzie a tu tylko bolalo ze 2 tygodnie i sie okazalo ze ciaza:D

ja mam termin na 29kwietnia. nie puchne i przytylam tylko 8kilo, do tego brzydka u mnie pogoda, ale i tak jestem wymeczona i chcialabym juz, wiec wyobrazam sobie biedactwo co czujesz ja mam czasem skurcze, takie male prawie bezbolesne, ale czop jeszcze nie odszedl. chyba, ze nie zauwazylam. a jak u Was z tym?

Gość mamusia21!
no ja oprocz tych nieregularnych skurczy, ktorych nie czuje i tych jasnozoltych malych uplawow to nic nie widze... czuje tylko pobolewanie jak na okres juz chyba od 2 tygodni

Gość mamusia dzidziusia...
mamusia21! jak masz skurcze, których nie czujesz, to nie masz skurczy, uwież mi jesli sie pojawią napewno ich nie przeoczysz i bedziesz wiedziała że się zaczyna:) życze powodzenia:)

Gość tak to zaplanowała natura
ze dziewiaty miesiac daje popalic i psychicznie kobieta mimo, ze sie boi porodu- to fizycznie juz ne moze wytrzymac tego stanu i bardzo chce urodzic.:)

Gość hgghjfhfgh
zjedz cos pikantnego,ok,podobniez dziala