Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deesceeentradaaaa

"Wyrobiła się" - komplement, czy nie?

Polecane posty

Gość deesceeentradaaaa

Mieszkam na wsi, ale nie lubię tego miejsca, większość czasu spędzam w pracy albo w mieście chłopaka, gdzie zresztą pracuję. W czasie podstawówki i gimnazjum byłam mocno przeciętna, potem w liceum ciut lepiej, ale też bez szału. Odkąd zarabiam mam pieniądze na własne przyjemności, ciuchy, kosmetyki, fryzjera. Ubieram się w sklepach w galeriach, nie jak wcześniej np na targu. Dzisiaj szłam przez rodzinną miejscowość z pracy, przy samochodzie stało kilkoro chłopaków, kilka lat starszych ode mnie. Najpierw jak przechodziłam to oderwali się od samochodu i zmierzyli mnie wzrokiem milcząc, a potem słyszałam, jak jeden z nich mówi do pozostałych "Wyrobiła się w ch*j"... a reszta to potwierdziła. Więcej nie słyszałam. I teraz nie wiem, czy potraktować to jako coś miłego czy raczej znak, że wcześniej byłam aż tak szkaradna?

Gość blablable bla4
no ze lepiej wygladasz, chyba oczywiste?

Gość deesceeentradaaaa
Wiem, co to znaczy, ale to też znak, ze wcześniej wyglądałam okropnie :)

Gość huihui
no to chyba oczywiste, ze uwazaja, ze wczesniej wygladajas chujowo:D

Gość blablable bla4
moze nie okropnie, ale gorzej... po co to rozkladasz na czesci pierwsze? wygladasz ok i to sie liczy, a nie przeszlosc

Wiele lasek z wiekiem pięknieje. No ale czy można się podniecać komplementem od jakichś dresów, którzy komentują z samochodu dziewczyny na ulicy? Nie wiem...

Gość huihui
no jak widac laska sie podjarala:D

Gość deesceeentradaaaa
własnie bardziej się zaniepokoiłam, niż podnieciłam. Bo komplementy słysze częsciej

Gość zasdefrgtyh
boze jaka glupia jestes , szkoda ze w tym temacie nie mogli sprawdzic czy jestes jeszcze glupsza niz bylas kiedys

Gość mamusia21!
Jakbyś usłyszała że wyrobiłaś się jak gówno w betoniarce to miałabyś powody do zmartwień.