Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunid75be

Oto moja figura ZAZDROSNICE

Polecane posty

Tak, jesteś zajebista. Wszystkie jesteście zajebiste, co jedna to piękniejsza i lepsza. Szkoda tylko, że jakoś tak... się w całość zlewacie. Taka niesmaczna papka nudziar, co tylko o cyckach krzyczecz potrafią.

Gość lashkar-e-taiba
tak noxi zgadzam sie z tobą ,dawno tu już było beznadziejnie i naprawde nie zmieniło sie nic ,te same tematy,cały czas klepią wkoło to samo co rok ,co dwa lata do tyłu,to chyba moderatorzy tak kombinuja ,zeby podtrzymać to truchło przy zyciu ,bo aż się wierzyć nie chce ,że taka spierdolina moze w ludziach tkwić

Hej suczki rarara rzadze na baletach mada faka juz w sobote moye dupy w kuzni damy czadu w lozach i na stolach you

Gość lashkar-e-taiba
w agatę bym nie trafił za chuja,jakoś inaczej mi sie kojarzyło,a co do narzeczonego to niestety bez obrazy ,ale niestety jest ciapatygą ,agatko...

Właśnie dlatego jestem tu sporadycznie i z senstymentiu do paru osób :D Jak mam czytac temat pustaków, gdzie każda się wywyższa to się płakać chce. Zresztą ostatnio mojemu pokazałam jakiś topik stąd to powiedział, że to chyba zbiór bezmózgów i nie mam tu przebywać :D Uciekam, szkoda czasu na jakieś beznadziejne niunie. Jak życie ich doświdczy w jakikolwiek sposób i otworzy horyzonty nieco szerzej niż lustro w korytarzu, to wrócę pogadać :D

Gość qwertyyyyy
nox sama na skromną nie wyglądasz tapeciaro :P

no niestety nie jest, po pierwsze to europejczyk, po drugie z tymi samymi tradycjami i po 3cie ta sama religia ale fakt, wiesz lepiej ;)

Gość HTC Pedro
Z tego tematu Nox Vampire najlepiej gada i najładniej wygląda :) Reszta suk tylko szczeka hau hau :classic_cool:

Gość lashkar-e-taiba
agata,to jest moja subiektywna ocena portosa,a nie zaraz tam ,ze wiem lepiej..ale ci starzy dali chujowe imię :-D bez obrazy ,ale zajebiste :-D AGATA :-D

Gość Anna51zRoztocza
witam, dziunid to kobieta/?

Gość lashkar-e-taiba
dziunia agata ci da linka ,ona fachowiec jest od zdjęć,prawda agatko ?

Gość lashkar-e-taiba
agata wpadnij jeszcze