Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunid75be

Oto moja figura ZAZDROSNICE

Polecane posty

Z moich wyliczeń wychodzi że twe tzycki od klatki piersiowej odstają na 3 cm :D Kurwa co za pojebana dziewucha!!!!!

Gość ewtewtgwt
koniec pierdolenia, daj fotkę :classic_cool:

Nie sa poebane rozmiarowki tylko 65C to strasznie maly biust. 65 rozmiarowki zreszta latwo nie dostaniesz. przejdz sie do sklepu i zobacz jakie to malenstwa.

Gość lashkar-e-taiba
boże dziewczyno ,ja tu gosciłem bardzo dawno temu,ale jak widze bez zmian,kompletnie bez zmian,nic nie mam do ciebie ,nawet trochę mi cię zal..

no conajmniej, ale smiej sie smiej ;) w dupie to mam :D to nie mnie beda mylic na ulicy z chlopakiem :d deseczko ;)

No malenstwa he he he bo okresu dostaniecie szmaty i scierwa do podlogi parchate mordy i pryszczate pizdy hehe mam zly dzien ol jea ale jestem fayna youmen mada faka you

Gość gggg343
autorka to niski kaszalot

Gość lashkar-e-taiba
jak dobrze pamiętam masz na imię Magda ? żal bo myślałem ,ze ekipa się wymieniła ,stara się wypisała i ma juz bardziej konkretne zajęcia,jakos tak ..nie wiem ,ale wy wszyscy z tymi czarnymi nickami okupujacy forum bez przerwy od niepamiętnych czasów ,jestescie uzaleznieni ,jak od fajek czy wódki

Gość męzatka kocha męża
AUTORKO Masz słabiutką figurę - nie masz piersi i zapewne tyłek płaski. Nie wiem po co piesz o tym - nie masz czym się chwalić - biust 65c???Gimnazjalistki taki mają:/

Gość męzatka kocha męża
Jakaś narwana gówniara ze słownictwem z rynsztoka:/ Mózg też masz 65c???

Gość lashkar-e-taiba
dziewczyna portugalczyka, ze sląska ,zyjaca w zwiazku z ciapatygą ,karmiaca się złudna miłością jaka tenże podobno ja darzy ,to tak w skrócie co kojarzę,a co do imienia ...kurwa zapomniałem

dziewczyna portugalczyka to moj 2gi nick ( tymaczasowy zreszta bo do tego nie pamietalam hasla ) z ciapatym nie jestem a reszta to rowniez totalna bzdura ;) no moze oprocz slaska, choc juz od 2 lat tam nie mieszkam

Gość lashkar-e-taiba
o prosze i noxi zmieniła nicka ,ale nie forum ,brawo,brawo tak trzymać

Gość lashkar-e-taiba
może i bzdura ,ale to ty je wypisywałaś,przypomnij mi swoje imię bo mnie teraz męczy ,tak z ciekawości zapodaj

nnigdy nie napisalam ze jestem z ciapatym, chyba ze wedlug ciebie portugalczyk sie do niego zalicza, imie mam pod moimi rysunkami

Lejdy wypierdalaj mi z forum ale juz bo wkurwiaja mie twe zyebane wpisy a kysz szczurze buda psie mehehehe jestem fayna a jak you