Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to zazdrosc????

Nienawidzę mojej rodziny !!

Polecane posty

Gość czy to zazdrosc????

Moja rodzina jest wstrętna i okropna, wiekszosc z nich mieszka na wsi i w srednich miastach. Fałszywi , złośliwi , zazdrośnicy... Święta Bozego Narodzenia? niektorzy wyslą kartke , moja mama jak głupia do kazdego dzwoni a i tak mają nas w d...upie. Swieta spedzamy w najbliszym gronie ja, mama, tata, siostra , mlodszy adoptowany brat i sąsiadka, starsza kobieta - rodzina sie nią nie interesuje :( Był dzien wszystkich swietych ,pojechalismy na wieś - zaczęlo sie - obserwacje, obgadywanie, na głos (!!!) ,bezczelne chamskie komentarze i pytania ,jak sie uczysz? pracujesz? Jesli dobrze ci sie wiedzie są wsciekli ,zaczynaja swoje przechwałki :O Noga ci sie podwinie - radosc !! Na wsi ciągle szarpią sie o ziemie :O w miastach obrażeni bo nie dostali spadku ,żenada Dlugo by pisac, byly gorsze akcje . Zaluje ,ze mam taką rodzine ,a wlasciwie jej nie mam.

Gość ja--mam-gorzejj
Zawsze mogłabyś mieć gorzej- np mieć najbliższą rodzinę, która byłaby jeszcze bardziej nieżyczliwa i nieznośna niż dalsza (czyli ta, którą masz w rzeczywistości).

Gość ja--mam-gorzejj
Moja pseudo-matka to tragedia, a do tego przez nią czuję się jakbym była w sidłach (a nawet jestem). :(

Gość Nic nie jest
Ciesz się,że chociaż z najbliższą rodzina jesteś zzyta i możesz na nich liczyć.JA znam 'rodzinę' gdzie rodzeństwo sobie w niczym nie pomagają,nie odwiedzają się.Praktycznie minimalny kontakt

Gość uouuuuuuu
Nie tylko tak masz :O Moja rodzina jest dokladnie taka sama, tylko biegają po sądach ,pozywają siebie nazwzajem o spadki i majatki. KArtek na swieta nikt nie przysyla. Tak naprawde nie mamy ze soba zadnego kontaktu.