Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga1122

Chłopak który mi się podoba nie zwraca na mnie uwagi!

Polecane posty

Gość Kinga1122

Chłopak który mi się podoba nie zwraca na mnie uwagi . Uczę się z nim w jednej klasie od tego roku bo on nie zdał . Podoba mu się moja koleżanka (w której się inni zakochują ) a na mnie nie zwraca uwagi . Jeszcze na dodatek jak powiem tej mojej koleżance kto mi się podoba to ona do niego zaczyna zarywać choć ma chłopaka . Co mogę zrobić a jak zobaczyła że jeden się we mnie zakochał to nagadała że nie chcą ze mną teraz wychodzić na dwór ! Piszcie na e-mail jak możecie mi coś poradzić pokarze wam zdjęcia i czy naprawdę ona jet ode mnie ładniejsza???

Gość mmaaarrrlllaaaa
"Chłopak który mi się podoba nie zwraca na mnie uwagi!" tak? a ja skoleji kazdy mały gest badz spojrzenie odbieram juz jako zainteresowanie

Gość mmaaarrrlllaaaa
"śmierdzisz" no to masz juz odpowiedz dlaczego cie ma cie za nic

Gość popopopo
dziewczyno - chlopak ktory nie zdal ??? DZIEWCZYNO !!!! toz to DEBIL jakis - daj sobie spokoj, poszukaj sobie kolegi, ktory sie dobrze uczy. Uwierz mi !!!

Gość mmaaarrrlllaaaa
"Chłopak który mi się podoba nie zwraca na mnie uwagi!" nawet nie wiesz ile razy ja tak marudziłam a pozniej okazywało sie ze zajebiscie wyszło ze sie mna wogole nie interesował :)

Gość Kinga1122
No kurcze weź o nim zapomnij teraz on jest uroczy mieszka w moim bloku . Ale on nie zdał bo nie chodził do sQl bo jego mama była chora i musiał jej pomagać . On się dobrze uczy i jest spoko z zachowania i ma spoko charakter. Ja nwm co mam teraz zrobic .