Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_rozumiem_go

Poznałam prawiczka a on nie chciał...

Polecane posty

Gość cvbxcvbnxcv
w tym temacie atrakcyjna kobieta poderwala nie atrakcyjnego faceta z zasadami i sie dziwuje ze kolo nie chcial sexu , co ona sobie myslala, ze jak wskoczy do lozka to pokaze ze jest atrakcyjna, od kiedy ktos jest dla nas atrakcyjny, jak sie z nim przespimy ? atrakcyjny wyjasnie niedoukom, to jest ta osoba, co chcemy z nia spedzic reszte zycia, a nie to jak wyglada i co koles mial miec na starosc zgrzedliwa babe, bo jak wiadomo uroda przemija :D wyglad jest wazny przy pierwszym kroku, lecz przy dluzszym poznawaniu patrzymy na wnetrze i jak ono jest sprzeczne, to wynik sie zna, trzeba powiedziec nie

Gość cvbxcvbnxcv
kolejny mit jak ktos jest prawiczkiem czy dziewica w jakims tam wieku to oburza niektorych co nie sa, bo oni byli lepsi i nie sa 😠 albo i m sie udalo stworzyc zwaizek alebo ktos ic hwykorzystal i tyle a Ci co sa nadal szukaja i czekaja i nie zadowola sie byle czym - przyklad prawiczka z tematu, to nie zalezy od tego czy byla sytuacja czy nie lecz....wg prawdziwej teori seks wynika z milosci, a nie tak jak to w mediach pokazuja z mody....

Gość cvbxcvbnxcv
legnie pamela anderson w lozku i juz kazdy facet sie rozbierze i weznie sie za robote - ludzie zaczynaja myslec jak zwierzeta 😡

Gość cvbxcvbnxcv
za co ten facet mial sie wziasc w tym temacie, za kobiete, co miala wielu, on pewnie nie chial byc kolejnym 🖐️

Gość cvbxcvbnxcv
dobrze ze swiat to nie tylko Ci pospolici showmeni czy showmenki co malpuja tv, bobym sie powiesil :D

Gość cvbxcvbnxcv
jedni patrza na kobiety jak na cos do wyruchania tylko, a inni patrza jak z tak byc cale zycie, wiec wkurza mnie jak ktos krytykuje prawiczkow 😠 na pewno wiekszosc z tutejszych prawiczkow, dla kobiety zrobiloby wiecej niz tylko ja przelecialo 🖐️

"na pewno wiekszosc z tutejszych prawiczkow, dla kobiety zrobiloby wiecej niz tylko ja przelecialo" może więcej, może nie więcej. tak czy inaczej do "przelatywania" to się prawiczki nie za bardzo nadają.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Chcesz usłyszeć jak jęczę albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://www.sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwońić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .