Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_rozumiem_go

Poznałam prawiczka a on nie chciał...

Polecane posty

Gość nie_rozumiem_go
Nie "rzuciłam" się. Znaliśmy się już wtedy jakieś 3 miesiące.

"Bez sensu... wszystkiego się czepiacie." ten upierdliwy/a się czepia, zignoruj go.

"Nie "rzuciłam" się. Znaliśmy się już wtedy jakieś 3 miesiące." oj przecież nie mówię dosłownie. chodzi mi o dwie przeciwności: z jednej strony "kark" z nadmiarem testosteronu, głupawy ale "samiec" a z drugiej "prawik" co to w czystości przeżył lat 30+. jest jeszcze cała masa facetów pomiędzy tymi skrajnościami i chyba nawet atrakcyjnych. i stąd nasze zdumienie (przynajmniej moje) że suzan ward nie poleciała na rozmaitych przystojnych, inteligentnych i z "dobrym bajerem" tylko na jakieś "ni to pies ni wydra, coś na kształt świdra" czego żadna przed nią zasmakować nie chciała.

Hm, a może chciała się pojąć misji "nauczenia i wprowdzenia w świat doznań cielesnych"?

ja osobiście raczej podejrzewałbym taką że chce mi ukraść nerkę niż o inne "niecne zamiary".

"ja osobiście raczej podejrzewałbym taką że chce mi ukraść nerkę niż o inne "niecne zamiary"." tutaj masz doskonały przykład toku rozumowania...offerma tak długo był sam ,że gdyby nawet jakaś się nim zainteresowała to on z automatu by podejrzewał najpierw różne złe i przykre sytuacje ...on już po prostu nie wierzy ,ze może się nim jakaś kobieta zainteresować/widzieć w nim mężczyznę / przyszłego partnera i tak się to wszystko nakręca.

Pewnie zobaczył jaka jesteś zepsuta i stwierdził, że mylił się co do Ciebie i dla tego zaczął się wycofywać. Zgaduje, że założył na początku, że jesteś miłą i sympatyczną dziewczyną, aż zorientował się jakie masz "rozwiązłe" nastawienie do życia i "ewakuacja" (zanim zdążysz go zranić).

Gość URLICHVONDICK
Susan Ward toz to zwykla zdzira jak tak wygladasz to ja sie mu nie dziwie z takim ryjem !!!

Gość URLICHVONDICK
dal ci kosza a ciebie to boli a ilu facetom dalas kosza ??

Gość 765675736576354566454
Kurcze ja raz też miałem taką sytuację że dziewczyna na pierwszej randce chciała ode mnie dużo więcej niż rozmowy... fakt spanikowałem bo pojechałem ją poznać i tylko tego chciałem, nie byłem na to przygotowany... a najgorsze to to że przez to że ją potraktowałem tak a nie inaczej zerwała ze mną kontakt, a bardzo ją lubiłem :/nie moglem przez to spać przez parę dni, bo chciałem czegoś więcej niż sexu... nie każdy facet od razu chce iść do łóżka, ja muszę najpierw kogoś dobrze poznać nigdy mnie nie interesował przypadkowy sex.

Gość Infernus
Mam 182 cm jestem przystojny i dobrze zbudowany , jednak zawsze wstydziłem się kobiet i mając 24 lata jestem jeszcze prawiczkiem , ale czas w końcu to zmienić .Liczę , że zostaniesz moją nauczycielką która , otworzy mi drzwi przez , które sam wejdę.Nauczy mnie wszystkiego bym po kilku lekcjach mógł sprawić jej ogromną rozkosz .Obiecuję , że będe kierował się twoimi przyjemnościami ponieważ chcę wiedzieć wszystko o kobietach i sprawiać im przyjemność .Za daną mi szansę i zmianę mego życia zapewniam , że z czasem stanę się twoim najlepszym kochankiem tylko daj mi szansę Tomek pisz na ninjitsu@interia.eu

Gość najwidoczniej nie podobałaś
się facetowi tak jak myslałaś , moze był po prostu uprzejmy prawiąc komplementy mówiąc ze go kusisz, po za tym który prawiczek lubi nachalne baby robiace głośne aluzje na temat seksu ? spaprałaś tą znajomość gdybyś swą osobą powaliła gościa na kolana wierz mi przeleciał by cię !

Gość cos zmyslasz
jakim cudem wszyscy ci mówia ze jestes podobna do susan word jak to nazwisko jest wogóle nie znane ? nierozpoznawalna twarz i nazwisko idiotko zakłamana

Gość pytajaccy dzenntellmannn
odpowiedz jest prosta faceci mysla glowa a nie tak jak kobiety, tym co maja miedzy nogami

Gość fakt, niezbyt inteligetna
chyba jestes jak facet jest tyle czasu sam i jest prawiczkiem, to od seksu wymaga juz czegos wiecej niz chetnej baby, bo gdyby mu az tak na samym "przeleceniu" zalezalo, to by nawet na dziwki poszedl widzisz, pewnie to dla ciebie bedzie zaskoczenie, ale dla mezczyzny seks to tez moze byc cos waznego i nie ma checi robic tego z byle kim, byle zrobic, tak, tacy tez sa i to nie jest tylko i wylacznie kwestia tego, ze "zadna na niego nie leciala" albo ze jest brzydki czy cokolwiek wiem, bo ja na takiego wlasnie trafilam i tez nie rozumialam czemu sie tak zachowuje, ale to wlasnie cierpliwosc i dociekliwosc moja mi pozwolila do niego dotrzec poza tym nie chce cie martwic, ale jesli ci na nim zalezy to raczej takim zachowaniem spalilas mosty - w jego oczach jestes juz raczej panienka dla ktorej seks jest zwykla czynnoscia, a on - jak juz wspomnialam, oczekuje czegos wiecej w tej kwestii

Gość wdsdsdsdsdsds
fakt, niezbyt inteligetna ile czas minelo, zanim przelecialas swojego prawiczka?

Gość pipioi
Dokładnie jak facet chce tylko seksu to może iść na dziwki w każdym wieku. Najwyraźniej nie jesteś w stanie zaoferować mu nic poza seksem. A on szuka czegoś więcej w kobiecie.

przytulanie bylo praktycznie od poczatku, po trzech miesiacach wyladowalismy w lozku, ale tez tylko odwazniejsze pieszczoty, z wieloma podejsciami, a pelny seks po pol roku

Gość wdsdsdsdsdsds
fakt, niezbyt inteligetna napisz cos wiecej ile on ma lat jaki byl 1 raz, nie bylas przerazona ze to prawiczek, nie balas sie ze bedzie beznadziejny w lozku, jaki ma interes?

Gość libido rośnie najszybciej
"jaki byl 1 raz, nie bylas przerazona ze to prawiczek, nie balas sie ze bedzie beznadziejny w lozku, jaki ma interes?" Po tym zdaniu widać, że kobiety nie chcą uczucia a tylko seks to jednak dobrze, że poszedłem na dziwki przed moją 1 kobietą byłem już z doświadczeniem.

teraz ma 34, a to bylo 3 lata temu tego ze bedzie beznadziejny sie nie balam, bo bardzo mnie pociagal i ogolnie to byl pewny siebie, w zyciu bym nie powiedziala ze byl prawiczkiem, jak sie pozniej okazalo mial cos takiego, ze jak on mnie dotykal bylo wszystko fajnie, a jak ja zaczynalam jego to jakby sie blokowal (ale to moze dlatego, ze kiedys na poczatku w rozmowie mi wyznal, ze tego mu brakuje z mojej strony - tez niezbyt doswiadczona bylam i sie troche krepowalam i myslal ze sie do tego zmuszam moze?) i przez to nawet zaczelam sie faktycznie obawiac ze ma jakies (uzasadnione) kompleksy na punkcie rozmiaru ;) pozniej okazalo sie ze wszystko ok w tej kwestii (nawet lepiej niz ok wlasciwie;) ), a problem wynikal z braku zaufania co do samego seksu to nie, nie balam sie ze bedzie slaby, bo ja wychodze z zalozenia ze jak cos nie wychodzi, ale obojgu zalezy to wszystko da sie dograc i z czasem dotrzec do siebie ale to jest mozliwe tylko w szczerym zwiazku, po trudnych rozmowach ale jesli sie sobie zaufa i wzajemnie odda, to moge powiedziec tylko tyle, ze warto

Gość wdsdsdsdsdsds
ja wychodze z zalozenia ze jak cos nie wychodzi, ale obojgu zalezy to wszystko da sie dograc i z czasem dotrzec do siebie ale to jest mozliwe tylko w szczerym zwiazku, po trudnych rozmowach ale jesli sie sobie zaufa i wzajemnie odda, to moge powiedziec tylko tyle, ze warto porzadna z ciebie kobieta, tak trzymaj

Gość no wiesz moim skromnym zdaniem
Może po prostu jest bardzo religijny.

w moim przypadku z religia to nie mialo nic wspolnego

Gość xsdsxf
no wiesz moim skromnym zdaniem Może po prostu jest bardzo religijny. Ale Wy jesteście posrani! Jak ktoś od tak nie włazi do łóżka z kim popadnie to od razu moher ludzie litości a gdzie uczucia?

Gość jednak możnaa
O rany, facet nie chciał Cię przelecieć a Ty robisz dramat.... ;/

Gość kornatkaaa
Mam podobną sytuację, znaczy się nie doszło jeszcze do niczego, ale zastanawiam się, jak nasza znajomość się potoczy.. Ja mam spore doświadczenie, on chyba nie miał dziewczyny, choć otwarcie mi tego nie przyznał. Spotykamy się od czasu do czasu, piszemy, ostatnio rzadziej, po tym jak na do widzenia delikatnie mnie pocałował a potem ja jego odważniej... i chyba spanikował w tym momencie, bo czuję większy dystans. Nie wiem jak z nim postępować :( zaczyna mi na nim zależeć, czuję takie motyle, jak jestem przy nim.. ja mam 32 lata on 27. Nie wiem jak uzbroić się w cierpliwość, by tego nie schrzanić swoim temperamentem i emocjonalnym podejściem do każdej znajomości.

Gość kornatkaaa
Dodam, że całowaliśmy się już, na imprezie, był odważniejszy, bo troszkę wypił :) ale gdy to ja zainicjowałam kiedyś tam bardziej namiętny pocałunek, to od robi odwrót..