Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubajula

już wiosna a tłuszczyk aż kipi!! start do zgrabnego lata! zapraszam

Polecane posty

Polecam tę stronę http://www.ile-kalorii.pl/ Od węgli odejmujemy błonnik, jeśli potrawa ma 20g węgli i 16 błonnika, to liczymy 4g węgli. Mięso i wędliny praktycznie nie zawierają węgli, chyba, że kaszanka, ma około 10g węgli na 100g. Polecam zakupy w biedronce, tam przeważnie na każdym produkcie masz napisane, ile czego jest, błonnik tez podają. Ja dodatkowo ściągnęłam sobie książkę z przepisami diety optymalnej, przy każdym przepisie podana jest zawartość węgli. Ściągnij sobie książkę Lutza Życie bez pieczywa, na końcu są tabele. Jak chcesz, to mogę ci podesłać na mejla.

Wkreciara, w tym topiku na początku masz wszystko ładnie opisane, gdybyś nie mogła się połapać, to pytaj. Też na nim pisałam, jak chcesz to możemy się tam przenieść. Pisałaś, że mąż robi dukana, ja myślę, że Lutz by mu bardziej odpowiadał i w przeciwieństwie do dukana można go stosować całe życie. Tzn dukana też można, ale Lutz jest łatwiejszy. Ja dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki chleba chrupkiego z biedronki ze słoninką konserwową, potem na drugie śniadanie 3 plastry kaszanki podgrzanej w mikrofali i ogórka kiszonego, a teraz na obiad jajecznicę na słonince z kiełbaską i szczypiorkiem. Pisałaś, że lubisz potrawy smażone, więc ta dieta byłaby dla ciebie idealna. No i jest super na suchą skórę, zimą miałam łokcie jak tarki, jak zaczęłam jeść tłuszcz, od razu zrobiły się gładkie bez żadnych kremów.

Gość weronika0204
Nie mam dużo do zrzucenia, ale coś jest, więc przyłączę się do Was! :) Damy rade!

Weronika, ja też nie mam zbyt dużo, ale wiadomo, że końcówka zawsze jest najgorsza, zwłaszcza jak sie jest takim łasuchem jak ja :)

czesc dziewczynki, ja tez zagladam, chcociaz ostatnio mam kryzys, przez to wesele poprawiny i poprawiny poprawin jadlam duo wiecej niz normalnie, generalnie uwazalam na to co jem ale waga zdurniala i pokazuje 1,5 kg wiecej pomimo tego, że prawie tydzien po weselu staram sie dzielnie dietkowac, no dobra przyznam sie bez bicia, ze alkoholu troche zaduzo było... ale bez przesad, moje wczorajsze menu np 1. maly jogurt 2. 1/3 kostki twarozku z jogurtem naturalnym, pomidor, szczypior, ćwiartka papryki 3. 2 wafle ryzowe i maly jogurt 4, 1,5 jajka z lyzka sosu tatraskiego, rzodkiewki 2 , 80 gram kielbasy domowej chudej bardzo dolozylam wiecej ruchu zapisalam sie na kolejne zajecia. wybrala same najbardziej intensywne, na krotych pot leje sie litrami z czlowieka:)

Gość misssporty21
Hej:) Mogę do Was dołączyć?:) Mam 160 cm wzrostu i ważę 53 kg, chciałabym zejść do 50 kg może 49 kg tylko mam problem bo nigdy nie byłam na żadnej diecie i nie wiem jak się do tego zabrać;( biegam od połowy marca , staram się codziennie ale wiadomo, że czasem nie mam czasu albo coś mi wypadnie:( w każdym razie w połowie marca ważyłam 55 kg więc te 2kg w dół to zawsze coś, nie byłam na diecie tylko nie jem p godz 18 ale chciałabym zrezygnować ze słodyczy ale jakoś nie umiem:( macie rady na to??? Dziękuję za pomoc:)

Witam mogę prosić o mail grubakasia chciałabym porozmawiać z tobą mam problem z odchudzaniem pozdrawiam mój mail agusagawa@wp.pl

nie załamywać sie - ja ostatnio odkryłam że bieganie plus dobra dieta - nie to żeby się głodzić ale zdrowo i regularnie jeść - plus jakieś suplementy diety - ja akurat polecam Betalip - sama biorę i widzę efekty. Głowa do góry i w teren :)

Gość Klaudik9M
Hej, ja Was Ludziska podziwiam... sama próbowałam ćwiczyć i przestrzegać właściwej diety (czytaj...ograniczyć pewne elementy, pt. słodycze). Niestety moja wytrwałość przeminęła wraz z pierwszym tygodniem. Krągłości i cellulit nieco mi dokuczały, więc skorzystałam z rady koleżanki ze studiów i pognałam na zabieg wyszczuplający. Z dostępnych ofert wybrałam ultradźwięki i urządzenie Med Contour - czytałam o nim artykuł, widziałam zdjęcia... wystarczyło, by się skusić. Ogólnie należę do fanek DS Instytut i też tam postanowiłam wykonać zabieg. Miałam 5 zabiegów. Efekty są niesamowite... Straciłam 8 cm w talii, a moja waga spadła o 6 kg. Jestem happy i polecam. Sam zabieg bardzo przyjemny i bez bólu. Nie miałam po nim żadnych śladów. Lekkie zaczerwienienie znikło niemalże natychmiast. Gdyby ktoś chciał przyspieszyć proces utraty wagi, zachęcam przetestować. Byłam w tym salonie na masażu relaksacyjnym i zauważyłam, że teraz na stałe obniżono ceny zabiegów. Są naprawdę fajne, dlatego polecam. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wytrwałość :-)