Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaa :(...

Mam doła :/ Czuję się gorsza od większości społeczeństwa bo................:/.

Polecane posty

Czuję się gorsza bo nie mam matury :/ Matematyka nigdy nie była moją mocną stroną i przez nią matury nie zdałam w sumie to nawet nie zajrzałam do książek przed maturą :/ po prostu nastawiłam się że jej i tak nie zdam więc po co próbować.... Dzis mam prawie 22 lata i czuję się gorsza właśnie przez to że nie poszłam na żadne studia ... Mój chłopak (23l) prawie już kończy studia a jego siostra w tym roku na nie poszła ... i oczywiście cały czas wałkują temat studiów a mi się robi w tedy tak cholernie przykro i smutno :( Dzisiaj byłam na kastingu na stażystkę w sądzie i oczywiście wszyscy z wyższym wykształceniem :( nie wiem po cholerę mnie tam urząd pracy skierował chyba żeby mnie upokorzyć :/ Czy w wieku 23 LAT WARTO PODCHODZIĆ DO MATURY ? CZY JA NIE BĘDĘ JUŻ ZA STARA ?

upppp

Gość zazenowanyzyciem
kazdy wiek jest dobry. ja studiuje matematyke i moge ci pomoc :)

zazenowanyzyciem -- hmm wiesz to nie jest takie proste bo ja bym musiała zacząć się uczyć jej od podstaw ... hmm i mam jeszcze jedno pytanie czy możliwe jest że opanuje materiał z matmy na podstawową maturę w pół roku przy intensywnej nauce ??

Gość zazenowanyzyciem
jasne bez problemu jesli bedziesz miala dobrego nauczyciela. ja uczylem uposledzonego chlopaka cale wakacji. walczyl, nie narzekal i zdal mature.

Gość hmhmmmhmmmm
idz, zdaj, duzo ludzi powtarza mature zeby sobie poprawic wynik, nie masz napisane na czole ile masz lat :) zdaj ja i przestaniesz sie zadreczac! i moze na jakieś studia pojdziesz :)

Gość zazenowanyzyciem
poprawic wyniku sie nie da, co ty pierdolisz?

zazenowanyzyciem - hmm no ale ten upośledzony chłopak pewnie miał matematykę na bieżąco w szkole a ja nie dość że jej nie umiem to nie miałam z nią do czynienia już od 2 lat :/ czyli uważasz że da radę matmy nauczyć przez 3 miesiące wakacji żeby zdać ją ( nie obchodzi mnie ilość % na egzaminie cieszyłabym się nawet gdybym zdała minimalną ilością punktów ) .... i podkreślam że z matematyki nie umiem nawet podstaw :/ po prostu nic ...

Gość gvhygvbhbgjubgjb
jak to się nie da poprawić wyniku moja kolezanka 3 razy pisala chemię i biologie, bo chciala się dostac na farmację a na naukę nigdy nie jest za późno, nauka nie zając, nie ucieknie powodzenia

Gość ajsaksj
ja mam 22 lata, nie mam matury, moj facet ma zdal, nikt mi nie robi wyrzutow, owszem czasem mnie zlapie dol ze jestem matolkiem, ale zeby sie zadreczac juz mi to minelo, zycie takie krotkie jest,

Gość gvhygvbhbgjubgjb
próbuj a nóż widelec się uda nie zapomnę jak w 1 klasie lo pisalam test z angielskiego, ie chcialam pisać, bo nigdy się tego języka nie uczyłam, ale mnie zmusili. Test wyboru, strzelalam sobie. Skutecznie - wylądowałam w grupie zaawansowanej :-P ale jaja były

Da radę nauczyć się matmy przez 3 miesiące wakacji żeby zdać ją ( nie obchodzi mnie ilość % na egzaminie cieszyłabym się nawet gdybym zdała minimalną ilością punktów ) .... i podkreślam że z matematyki nie umiem nawet podstaw :/ po prostu nic ... ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gvhygvbhbgjubgjb
a powiedz jak cie dopuścili do 3 klasy? Co robiła twoja pani od matematyki? cos wiec musisz umieć

Gość ajsaksj
hmmm szczerze to nie wiem, ja bym nie dala rady a wiesz czemu bo za duzo tego, na pamiec matmy sie nie nauczysz, a bedzie Ci sie mylic

Gość zazenowanyzyciem
dasz rade, przez pol roku mozna zdzialac cuda :) tylko musisz miec dobrego nauczyciela a nie jakiegos sztywniaka co nie rozumie ucznia...

Gość ajsaksj
to zalezy czy masz silna wole, i chcesz to zrobic dla siebie, czy dla kogos,musialbyc sie przylozyc i kuc non stop

jasne że chcę to zrobić dla siebie :) Z matematyki nie umie kompletnie nic babka z matmy mnie przepuszczała z roku na rok bo po pierwsze chyba mnie lubiła po drugie była moją wychowawczynią a po trzecie miałam bardzo dobre oceny z reszty przedmiotów ....

Gość kgykgykgykygk
matura jest łatwa z matmy bo są tablice maturalne a w nich najwazniejsze wzory :P

Gość ajsaksj
dla niektorych latwa ale jak ja Ci zycze powodzenia

dziękuje :)