Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaa891

Związek na odległość

Polecane posty

Gość Klaudiaa891

Czy wierzycie w takie związki? Bo ja nie wiem co zrobić, poznałam chłopaka ale przez internet i dzieli nas ponad 150km. Kocham go bardzo, nie wiem jak to sie stało ale po prostu zakochałam sie w kimś kogo nie znam do końca, on tez mówił ze mnie kocha ze mu zalezy. Raz jest dobrze między nami raz bardzo źle. Dzisiaj mi powiedzial ze to nie ma sensu ze on nie chce byc z kimś na odległość i nie ma czasu na takie cos bo dużo pracuje i studiuje wiec nie ma jak za bardzo do mnie przyjeżdżać. Powiedziałam mu ze jestem gotowa na to by po szkole sie do niego przeprowadzic a czeka mnie 2 i 3 klasa LO ale nie wyobrażam juz sobie życia bez niego i nie wiem co zrobić;(

Gość karolinkazGOGOLINKA
NIE. NIE, i jeszcze raz NIE. Daj sobie spokoj, kobieto, nie wchodz w to. Znajdz sobie chlopa na miejscu.

Takie związki mają tylko sens jeżeli ludzie są w miarę niezależni i mają możliwość szybkiego zmniejszenia dystansu i częstych kontaktów. Poza tym ciągną za sobą ryzyko, bo jak sama powiedziałaś - dobrze go nie znasz. Jesteś jeszcze młoda, więc pewnie bardzo się rwiesz na takie romantyczne przygody, ale odpuść. Jeszcze poznasz kogoś bardziej dostępnego :)

Gość nieoNN
Jeśli on mówi że taki układ nie ma sensu nie ładuj się w to .Żeby związek na odległość przetrwał muszą tego bardzo chcieć dwie osoby.Odpuść go sobie.Niczego nie zbudujesz na siłę/