Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się zakochałam

czy zaprosić go na imprezę?

Polecane posty

poznałam chłopaka na imprezie, potem spotkaliśmy się 2 razy, jest słowny, ale zastanawia mnie dlaczego nie odzywa się długo tzn.powiedział, ze przez najbliższe dni będzie odpoczywał od imprezowania a zabrzmiało to jakby "odezwę się koło weekendu" tym bardziej że zapytał czy pójdziemy potańczyć, ja natomiast wypaliłam, ze nie wiem czy w weekend będę w mieście. od tamtej pory cisza, czy jak się do mnie nie odezwie, to czy wypada abym w sobotę napisała mu sms z pytaniem czy pójdzie ze mną na imprezę?

Gość celestinee
wy impreziary

Gość ewrww
nie wypada ci, sanuj kobieto

impreza na której go poznałam była moją pierwszą od ponad pół roku! a chętnie bym z nim poszła jeszcze raz bo chłopak świetnie tańczy

zastanawiam się czy on mógł sobie pomyśleć, że faktycznie będę za miastem,albo że nie chcę już się z nim zadawać..

ja bym nie napisala, jak mu zalezy to sie odezwie... chyba, ze bardzo Cie to meczy to napisz cos w stylu co u niego, najwyzej Cie oleje i bedziesz miala sprawe jasna

on nie jest bez wad, ale akurat kultury mu nie brakuje także sądzę, ze odpisałby na takiego smsa ale tylko grzecznościowo po za tym on wie i ja wiem ze oboje wolimy dzwonić niż pisać więc tylko z braku odwagi bym go smsem zapytała o te tańce