Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemwielkiiii

Bardzo poważny problem, prosze o rady !!!!!!

Polecane posty

Gość problemwielkiiii

Otóż pierwszy raz zauważyłam to ok 3 miesiecy temu a mianowicie jak sie podcierałam po wypróżnieniu krew na papierze. Jednak od jakichś 4 dni mam biegunke (moge normalnie funkcjonowac wychodzic z domu i kontroluje to) ale jakbym mogła to nawet z 10 razy dziennie chodzic do toalety.. No i właśnie dzis zauważyłam, że oprócz śluzu była tam również krew (jasnoczerwona). Wiem, że powinnam iść z tym do lekarze i zapewne to zrobie, ale czy ktoś z was ma jakiekolwiek pojęcie co to może być? Chciałabym się troche uspokoic... a i nie wiem czy to jest wazne ale od kilku miesiecy (ok 3 ) biore lek Axotret

Gość problemwielkiiii
prosze!!!!!!!!!!

Gość habalula
a ja mysle ze to hemoroidy wewnetrzne do lekarza cza isc i tyle

Też myślę że hemoroidy. Ja miałam tak 2 razy trochę krwi. I wielki hemoroid ale sam znikł. Może 2 razy używałam czopków.

Gość loenkaaa
zbadaj się w kirunku pasozytów.

Gość problemwielkiiii
nie, zaparć nie miałam czasem zdarza mi się jeść otręby śliwki suszone itp bo lubię ale raczej od tego nie zrobiloby mi sie cos takiego.. ale wypiłam dziś smecte wiec zobacze co bedzie

Albo hemoroidy, albo zespól drażliwego jelita.. a tyjesz ostatnio szybciej?

Gość inkkkkkkkka
spokojnie,to prawdopodonie hemoroidy.Ja udałam sie do proktologa jak miałam wiekszy krwotoczek:/ Właśnie krew jest zywa.Jak pochodzi z żołądka to kał robi się czarny jak smoła.Co do leków trzeba pamietać ze wiele może powodowac krwawienia no polopiryna o czym sie nie mówi,nie wiem jak jest z Twoim lekiem.Twoje zadanie to iść do internisty,poprosić o skierowanie na morfologie krwi z poziomem zelaza i ferrytyny(wskaże czy jest jakis problem z ewentaulnymi krwawieniami.Zapytać sie o lek.kolejana sprawa proktolog.Z wiadomych wzgledów polecam kobiete:) Humorystycznie napise że ja w panice trafiłam do faceta,w dodatku przystojnego:) tym bardziej było mi głupio:) do tego wyraźnie mu sie podobałam,chociaz był subtelny w trakcie badania :) wyszłam cholernie zawstydzona.

Gość inkkkkkkkka
zwróć uwagę czy kał nie jest smoliście czarny,to istotne bo o to zapytaja się lekarze.Może być brazowy ciemny,w ciapki itd:) ale nie smoliscie czarny

Gość vbbvbnv,v,v,v,
tez to mialam to hemoroidy pierwsze stadium idz do ogolnego zapisal lek i czopki i mam spokoj, nie czekja

Gość evcia093
Wrzucam tu fajny program pomocny przy dbaniu o swój wygląd i cerę który pomaga najlepiej dopasować kosmetyki do naszych potrzeb. Zawiera ogromna bazę kosmetyków dostępnych w Polsce. Nie trzeba instalować :) jak Ci się spodoba to zapodawaj dalej http://www.wrzuc.to/uEF06x2K8v.wt pozdrawiam

Gość welcome, welocme ---------
Ja krwawiłem z odbytu przy glistach w jelitach wiec warto sie zbadać w tymn kirunku. Hemoroidy to bardziej przy zaparciach.