Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffffffffffffffh

niewiele pisze sie o dyskryminacji mezczyzn z powodu wzrostu

Polecane posty

Gość gffffffffffffffh

Duzo gada sie o czarnych, roznych religiach ale tego jak sa na codzien traktowani niscy faceci i jak sobie z nich drwiny ludzie robia to juz chuj, cicho jakos. Jak ich sie zlewa w roznych sytuacjach w zyciu (i nie chodzi tu tylko o kobiety myslace koncowka dzyndzla dla ktorych wysoki facet to jakis bog jakby im tatusia bylo w dziecinstwie za malo). Chodzi o sytuacje na codzien, nizszy facet zawsze ma 10 razy gorzej zeby cokolwiek gdziekowliek zalatwic, dostac prace czy zaistniec. O asfaltach kociej wierze gejach dziwkach i innym gownie pelno slychac ale o tym cicho sza a tacy kolesie cale zycie sie mecza w samotnosci ciekawe jak wy byscie na ich miejscu zyli. Ludzie tylko dobre rady potrafia dawac i chuj ich wiecej obchodzi.

Gość Lemoniadowy
bo nie kazdy ja ma hahhah ja mam 1.85 i jestem zajebscie zadowolony :)

Gość gffffffffffffffh
nie obchodzi mnie ile masz bo takich jak ty jest na peczki. Obchodzi mnie to ze malo sie mowi na temat dyskryminacji takich osob.

Gość Adafka
Moj brat ma 176 i ma wieksze branie niz jego wyzsi koledzy :) Ale on jest bardzo przystojny i jest dobrze zbudowany.

'nizszy facet zawsze ma 10 razy gorzej zeby cokolwiek gdziekowliek zalatwic, dostac prace czy zaistniec' to sie nazywa zyciowa niezaradnosc 🖐️