dell23 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 Hej mam duży oproblem ! We wrzesniu wazylam 80 kg a jak wszyscy wiecie to bardzo duzo! Natomiast bardzo szybko przytylam 20 kg i nie wiem co z tym zrobic ! Nie mam juz sily ba walczyc z otyloscia wiec wypieram sie myslize da sie schudnac! Czy moze ktos mi pomuc i cos doradzic??? BLAGAM O POMOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lunatyczka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 przede wszystkim nie rób głupich diet cud, a taką dietę, która sprawi że nie będziesz głodna... nie smaruj chleba masłem zamiast pieczenia mięsa gotuj je lub piecz bez tłuszczu nie jedz ziemniaków i makaronu zamiast białego pieczywa jedz ciemne zamiast żółtego sera jedz chudy twarożek zamiast tłustych mięs jedz pierś z kurczaka i rybki ;) jak masz smak na słodkie zjedz sobie jogurt light, albo jakiś owoc...ewentualnie kostkę gorzkiej czekolady no i wybierz jakąś formę ruchu którą lubisz...spacery, pływanie, brzuszki, rower cokolwiek i uprawiaj ten sport DZIENNIE, ale nie tak by się katować, bo inaczej szybko ćwiczenia znienawidzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach