Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kto ze mna popisze o dupie maryny?

Polecane posty

Gość kotka74-81
laska.... chyba mi nie napiszesz , ze kolo za Toba jeszcze nie biega

tyle lat juz poszukuje dobrego podkladu :( to nie wina revlona,ze sie starzeje:) "nie pomoze puder,roz gdy paniusia stara juz';))

szczerze powiedziawszy napisalam,enetera wcisnelam i..pozalowalalam swojej ciekawosci;) a tu taka kulturalna odpowiedz:)ufff....:)

Gość kotka74-81
zonka ..ale jak masz boska cere to na ujjjj..... Tobie podklad ?? Rimmmel sie stoczyl to juz nie ta marka co kiedys , przejeli ja jak patrzymy w tcg granicach cenowcych .... to juz lepszy bedzie IR.Eris....... sa duzo lepsze od rimela

Gość kotka74-81
ja ze szczeroscia ....a wy jajca sobie robie .....no THX

i wiem co masz na mysli,bo wlasnie nie pracuje:) na razie budze sie z mysla"trwaj chwilo,jestes piekna!",ale kto wie....moze jeszcze Ci nika kiedys skradne?....;)

Gość kotka74-81
a ja to niby gdzie...

Gość kotka74-81
evela... albo piszemy albo jaja robimy .... ja tez sie potrafie zabawic ....ale nie chcij tego... jestem ganz normal und cool

ewelina --> wszystkie mozliwe podszywy juz sa zaczernione hehe. a ja niestety nie mam nieskazitelnej cery, po prostu nie mam zadnych wypryskow naczynek przebarwien. tylko jest zmeczona. zreszta w moim wieku nie ma szans na wyjscie w makijazu bez podkladu :P

kotka---a bo Ty taka niewidoczna:P ale rady Twoje czytam!i nawet zaczelam o tych Lirene w googlach szperac...w ósmej klasie ich uzywalam;)wtedy dr Irena Eris:p

Gość nsdhsnvms
zonka ile ty masz lat w ogole?

Gość kotka74-81
nie prawda... sama to sobie wmawiasz ... mam duzo kontaktow z facetami na stopie przyjacielskiej... i oni maja to w dupie ... make up- jest tylko dla nas bo tego chcemy

durna ze mnie baba...siedze po nocach a pozniej sama sie na siebie wkurzam,ze wygladam jak wygladam...i na podklady revlona wszystko zwalam:Pjeszcze syn mi usnal na sofie i trzeba go zaniesc na gore:( cale 23 kg:(

no dla nas,dla nas....dla lepszego samopoczucia... poza tym 2 dni temu bylam u fryzjera,zrobila mi za jasne wlosy i po wstaniu z lozka wygladam jak topielica:(az strach listnoszce otwozyc...

Gość kotka74-81
ev,,,.. troche sie zmienilo ....Eris naprawde robi boskie kosmetyki , a to ze mialas je w pod... to tylko swiadczy o ich rozwoju i jakosci , bo po Dermice sa liderem

Gość kotka74-81
zdesperowana ....kilka godzin temu pisalas cos innego ale ok luz ...

Gość kotka74-81
ja tez zjadam...i co z tego ????????????????????????????????

Gość kotka74-81
nie chce mi sie szukac topiku z wczoraj okolo 18 ....wiec luz badzmy normalne

lat ma 7...i tak sobie mysle,ze w zerowce byl wazony...wiec o zgrozo!moglo mu przybyc te 2,3 lub 6 kilogramow;))))) skad u Ciebie taka wiedza na temat kosmetykow? branza kosmetyczna?hobby?czy kosmetologia?;)

Gość kotka74-81
kochane milo mi z wami.... mam zmiennika wiec spadam do chatki ... Zonka buziaki zolzo :-)