Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto..........

Czy warto robić technika farmacji, technika stomatologii?

Polecane posty

Gość czy warto..........

czy warto, żeby osoba po studiach szła jeszcze robić technika farmacji, jesli nie może znaleźć pracy? Podobno tych techników też już jest przesyt.

Gość eeeerteeee
techników farmacji jest już za dużo znalezienie stażu po szkole (a musisz mieć 2 letni staż, żeby być samodzielnym pracownikiem) graniczy z cudem

Gość dokładnie, na technika
farmacji nie warto :o Ja rok temu skończyłam technikum w tym kierunku i do tej pory nie mogę znaleźć stażu :o Moje koleżanki tak samo, ani jedna nie pracuje w zawodzie. Jednej udało sie dostać do sklepu zielarskiego i to tyle.

Gość ewkawlkp
raczej nie ten kierunek ja skończyłam tech . farm. pracuje bo mi się udało ale co to za praca......

Gość fggghhjkkj
a na czym polega ta praca?

Gość tratatatata...
technik farmacji / stomatolog + perfect angielski praca w Uk gwarantowana staz od 30tys rocznie praca po stazu z praktyka od nawet 50tys rocznie czyli co.. 250tys zlotych rocznie warto? a wiem bo ostatnio u mnie w miescie bylo ogloszenie o farmaceute ;)

jak chcesz być ,,przynieś, wynieś, pozamiataj'' to oczywiście, że warto. tratatatata...: ogłoszenie ,,o farmaceute'' a ogłoszenie dot. technika farmacji to jednak spora różnica, wiesz? :O

Gość ja jestem technikiem farmacji
i co z tego jak stażu nie mogę znaleźć od 2 lat :o Moja koleżanka w tym samym czasie robiła technika usług kosmetycznych i teraz trzepie kase we własnym salonie, staż w salonie odbyła jeszcze za czasów szkoły, od razu dostała pracę, przepracowała niecały rok i otworzyła własny biznes i widze ze calkiem dobrze jej idzie

Gość nie warto*****
ludzie dajcie sobie z tym technikiem spokój !! ja jakbym mogła cofnąć czas to bym w życiu na to nie poszła. Szukam stażu i nic z tego pracuję jako pomoc apteczna inaczej pisząc jako sprzątaczka w aptece ;( na staż nie ma mowy, mieszkam w małej wsi jak tylko idę do miasta 20-30 km ode mnie to patrzą się na mnie jak na debila , że ile to km itepe itede :O w każdym mieście na śląsku jest kilka szkół techników farmaceutycznych + UŚ gdzie wychodzą magistrzy no płakać mi się chce po całości ;( na stażu tylko 1100 zł się zarobi i to takie klepanie biedy :( mam dość wszystkiego.

Gość nie warto*****
piszę teraz o techniku farm. nie stomatologii jest technik dentystyczny.

Gość qwweweee
ktos odkopal moj stary temat ;)

Ja chciałam iść na technika farmacji, ale niestety w mojej okolicy nie ma tego a daleko nie będę się uczyć, ponieważ mam dziecko, moim zdaniem na farmaceutykę opłaca się uczyć.