Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa 23333

Nie chce mi się żyć :(

Polecane posty

Gość nieszczesliwa 23333

moje zycie to porazka jestem niska , mam skolioze , brzydka twarz , krzywe zęby , nos jakis szeroki bulwiasty , ogonie jestem nieatrakcyjna, nikomu sie nie podobam nie dostalam sie na studia, mam tylko mature - ledwo zdana... nie mam pieniedzy , moja rodzina ma klopoty finansowe od kilku lat... nie mam zadnych znajomych, ZADNYCH rozumiecie??? w szkole bylam popychadłem , osobą ktora pozyczala 50groszy ,zlotowke , 2zl albo dala spisać lekcje w technikum bylo jeszcze gorzej ,ignorowali mnie ,jakbym nie istniala. mialam kolezanke - podobną frajerke do mnie. Wyjechala na studia i ma mnie w dupie. spotykalam sie z kilkoma facetam iz randek internetowych, zawsze konczylo sie na jednym spotkaniu nie widze sensu dalszego zycia ,jestem znerwicowana, placze w nocy , zamykam okna zasłaniam rolety zeby nie widziec ludzi... wczoraj grupa jakis kolesi usiadla na ławce i pili piwo do wieczora, darcie mordy zadzwonilam po policje chce umrzec :(

Gość (:D)
nie masz koleżanki ale co gorsze nie masz już cnoty = pisałaś o spotkaniach

Gość skad jestes
z jakiego miasta?

Gość silwergold
Jeden i ten sam temat,paranoja!! CHCĘ UMRZEĆ+++przyczyna? --nudne tematy!!!

Gość nieszczesliwa 23333
cnoty? jestem dziewicą ,nawet sie nie całowalam :O

Gość ale na neta kasa jest...
..

Gość (:D)
autorko, jak sie nawet nie calowalas na spotkaniu to co robiliscie ? bawiliscie sie w chowanego ? :D

Gość nieszczesliwa 23333
internet? Rodzice placą przeciez nie ja.. telewizja najmniejszy pakiet + internet 1mb - 59 zl miesiecznie :O Co robilismy ?Zazwyczaj w parku spotkanie, troche gadania, spacer ,raz w kawiarni ,raz w kinie. Jedno spotkanie i wiecej sie nie odzywali albo pisali smsa : przepraszam ,ale nie jestes w moim typie :(

Gość mmmmmmple
daj foto, pośmiejemy się z twoich powyginanych pleców 🖐️

Gość nieszczesliwa 23333
no dobra przyznam sie, taka niewinna to ja nie jestem, raz jednemu chlopakowqi ssałam siusiaka i polknelam sperme, ale mojego kwiatu jeszcze żaden nie zapylił

Gość nieszczesliwa 23333
podszyw

Gość nieszczesliwa 23333
i co mam robic ?

Gość nieszczesliwa 23333
9:09 podszyw

Gość %^&*
zatrudnij sie w agencji towarzyskiej,może jakiś klient sie w Tobie zakocha

Gość nieszczesliwa 23333
dlaczego naśmiewacie sie z moich problemow? siedze na kafeterii codziennie od 2 lat ,.nikt nie potrafi mi pomoc :(

Gość nieszczesliwa 23333

Gość ciekawe co ty
to się kurwa ogarnij w końcu a nie jęczysz i jęczysz... :O rozpierdalają mnie tacy ludzie jak Ty.. płaczą, grożą na forum że się zabiją, mówią jacy są beznadziejni i nieszczęśliwi a nawet nie próbują nic zrobić ze swoim życiem.. powodzenia i wcale mi ciebie nie żal 🖐️ :O:O

Gość nieszczesliwa 23333
ale co mam zrobic ze swoim zyciem !!!!!!!!!!!!!!????????? probowalam , pracowalam w dwoch firmach ,chcialam kogos poznac i nic :(

Gość nieszczesliwa 23333
chyba nie mam szans na miłość bo mam włosy między piersiami

Gość nieszczesliwa 23333
w obu firmach pracowaly tylko kobiety, jedynie portierzy to faceci, ale jeden mial 72 lata a drugi 69

kobito,, przestań pierdzielić ze żyć ci sie nie chce. wyobraź sobie że masa ludzi ma gorzej od ciebie. napewno daleko szukać nie musisz, wystarczy w twoim otoczeniu. napewno jest ktoś chory na jakąs straszna chorobe i pomyśl, jesteś zdrowa, możesz wszytko. ja choruje na twardzine, mam plamy na całym ciele, teraz mam 21 lat a zaczełam chorować jak miałam 15, wyobraź sobie jakie miałam kompleksy, ale wiesz co, pomyślałam sobie, czemu ja sie tym tak przemuje, nie jest to choroba smiertelna a ludzie chorują na raka, zyją bez rąk czy bez nóg... weź sie zastanów troche nad tym. pieniadze to nie wszystko.jeśli chodzi o edukacje to było treba sie wziąść za nauke a nie teraz płakać. a z urodą ro jest tak że nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane. jak bedziesz tak cały czas sie nad sobą użalać to normalne że zaden facet na ciebie nie spojrzy...

Gość nieszczesliwa 23333
wiem ze niektorzy mają gorzej ale ja naprawde jestem brzydka , mam krzywy kręgoslup - nie moge zalozyc krotniej bluzkki, moja twarz jest brzydka i nie wymyslilam sobie tego :(

Gość nieszczesliwa 23333
moge wam pokazac fotke ale z zamazanymi oczami

Gość dawaj fotkę, nie dygaj
:)

Gość truteń_gucio
ok pokaz fotke to po 1 po 2 nie przejmuj sie po 3 szukaj pracy moze byc sezonowa

Gość truteń_gucio
heh nie jest tak zle jak ci sie wydaje ;) nawet podobasz mi sie