Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9889798789

Co za pech... 4 dni sam na sam, a ja akurat dostałam okresu

Polecane posty

Gość 9889798789

To się nazywa pech. Nie mogłam się doczekać seksu, a teraz nie będzie go wcale. Na codzień natomiast też jest z tym ciężko, ja mieszkam z rodzicami, więc u mnie odpada, a do niego jest daleko. KURWA.

Gość ajajam
9889798789 no to prezerwatywa na wacka i ujeżdzać indiańca :-) Nie raz ,nie dwa...tak robiłam

Gość 9889798789
Póki co zawsze używamy gumki, ale kurczę, mam opory, niekomfortowo bym się czuła, zresztą nie wiem czy on zechce

Gość 9889798789
Nie Dopiero od nieco ponad miesiąca nie jestem dziewicą ;) On bardzo chce mi się tam dobrać, chociażby włożyć palca, ale póki co nie pozwalam Uwielbiam seks z nim ale niestety rzadko mamy na to okazję.

Gość ajajam
aha,masz za soba tylko parę stosunków,więc rozumiem.

Gość 9889798789
No, może trochę więcej :) Ale tak, jestem początkująca ;)

Gość ajajam
9889798789 jezli od ponad miesiąca nie ejstes dziwica,to na pewno masz na swoim koncie tylko parę stosunkó,bo po 1 nie macie tego gdzie robic,a poza tym nei wierze,ze po 1 stosunku od razu na drugi dzien uprawiałaś seks i tak codziennie,wiec masz tylko z asoba pare stosunków ,a nie wicej niż pare :-)

Gość 9889798789
"nei wierze,ze po 1 stosunku od razu na drugi dzien uprawiałaś seks i tak codziennie" A co w tym dziwnego? Po utracie dziewictwa robiłam to już na drugi dzień, z samego rana ;) Jak jestem u niego na powiedzmy, 2-3 dni, to robimy to kilka razy dziennie

Gość ajajam
9889798789 no to tylko pozadroscic,ze po utracie dziewictwa nic Cię nie bolało,ale i tak trzeba było odczekac pare dni aby ranka sie zagoiła.Potem dzieczyny sie dziwią,ze młode są a mają nadżerki. A to,ze uprawiacei seks 2,3 razy na dzien oznacza tylko to,ze wsadzi,porusza i konczy szybko :-) Nie ilosc,a jakośc sie liczy,no ale cóż :-) nie kazdy moze tak miec ;-)

Gość dawajsmialo
dobry kon i po blocie pojdzie :D

Gość ajajam
polecony przedwczorajszy alez mozna,mozan wicej niz raz dzeinnie :-) tylko ,ze jak seks 1 jest długi,pełen peiszczot,to po prostu zaspokoi i kobiete i mężczyzne i wtedy na powtorke w ciągu dnia nie ma sie ochoty,no chyba,ze ktos nadpobudliwy seksualnie jest,a to juz nieprawidłowosc organizmu i umysłu. Lepiej raz a porządnie sie poseksic, niż parę razy wciagu dnia włozyc,poruszac i szybko skonczyc :-)

ajajam zgadzam sie ze wlozyc poruszac i skonczyc to nic szczegolnego ale ze nie mozna powtorzyc pelnego namietnego zblizenia to juz nie:-) No i jak ktos ma wiekszy temperament nie oznacza nieprawidlowosci organizmu.

Gość ajajam
polecony przedwczorajszy wybacz,ale nawet przy wiekszym temperamencie jak sie wyseksisz dobrzeza 1 razem,to nie chce Ci sie juz powtórki w ten sam dzen,no chyba ,ze jak juz wspomniałam,nadpobudliwy jest seksualnie,a to nie jest prawidłowe.

Gość 9889798789
Ajajam, dopisujesz sobie jakieś dziwne teorie... :)

Gość ajajam
9889798789 dzecko,a co Ty mozesz wiedziec o seksie :-)

ajajam tylko ze nawet zajebisty raz nie kazdemu wystarcza i nie znaczy to ze cos jest nie tak, niektorzy do spelnienia potrzebuja wiecej niz jeden orgazm,apetyt rosnie w miare jedzenia oczywiscie sa granice ale wynikaja raczej z wykonczenia materialu,zmeczenia:-D

Gość ajajam
polecony przedwczorajszy no wlaśnie i to si e nazywa nadpobudliwośc seksualna.

Gość 9889798789
Rozumiem, że ty wiesz wszystko, i tak jak ty robisz jest najlepiej, a każdy kto ma inne zdanie (lub potrzeby) jest albo niedojrzały, albo wynaturzony :) Albo ma bardzo kiepski seks :) Cóż, mój seks jest dobry, bardzo lubię się kochać, jestem jeszcze młoda i mam swoje potrzeby takie, a nie inne ;) A jak nie bzykam się przez kilka dni to mnie roznosi i potem mogę kilka razy 🖐️

Gość ajajam
9889798789 na epwno na temat seksu wiem o wiele wiecej niz Ty,bo mam wiele więcej lat niz Ty.

Gość ajajam
9889798789 masz potrzeby,owszem,ale nie wiesz jeszce co oznacza dobry seks,bo kilkakrotne uprawianie seksu w ciagu jednego dnia nie oznacza,ze seks jest wspaniały,a wrecz odwrotnie. jakby Cie chłopak wymeczył z e2 godziny w łóżku to chodzic bys nie mogła i nie miałabys ochoty na powtórke w tym samym dniu :-) A i on sam,jezeli nie nadpobudliwy to ochoty by nie miał w ten sam dizen.

ajajam a w skrajnych przypadkach hiperseksualizm, ale nadpobudliwosc nie zawsze oznacza,zle funkcjonujacy organizm,czesto tylko wieksze libido,przeciez nie wszyscy sa rowni jedni potrzebuja mniej inni wiecej co nie oznacza,ze sa chorzy

Gość ajajam
polecony przedwczorajszy wybacz,ale trzymam się swojego zdania,że dobry seks zaspokoi apetyt na caly dzen nawet osobę z duzym temperamentem. Szybkie,kilkukrotne numerki w ciągu dnia zaspokajają na krótki okres i dlatego sa powtarzane .

Gość 9889798789
"jakby Cie chłopak wymeczył z e2 godziny w łóżku to chodzic bys nie mogła i nie miałabys ochoty na powtórke w tym samym dniu" A skąd wiesz, że mnie nie męczy? :D Nie mierz innych swoją miarą. To, że tobie to wystarcza nie znaczy, że innym też. Może i jestem młoda i niedoświadczona, ale mój jest starszy i dobry w te klocki ;)

Nie słuchaj ajajam, głupoty pisze. :o A seks podczas okresu-przecież nie przez cały czas miesiączka jest obfita, poza tym jest prysznic. :p

Gość 9889798789
O fuuu. No cóż, czeka mnie celibat. Będę tylko robićmu loda ;p eh.