Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANAPANA

BADANIA HORMONALNE NA DOBRANIE TABLETEK ANTYKONC.

Polecane posty

Gość ANAPANA

wITAM! Ostatnio byłam u gina i przepisała mi tabletki antykoncepcyjne asubtella. nie robiła mi badań! dodam ,że miałam lekki stan zapalny i przepisała również lek i na to. przeszło po 5 dniach . tabletki zaczelam brać. kończę już 1 blistrer. czuję się aczej dobrze ale 3 dni temu dostałam znowu jakiś stan zapalny!! uważałam ze to nie maożliwe abym złapała go 2 tyg po ostatniej wizycie u gina. uważam,że to chyba przez tabletki anty bo pisze tam właśnie o takich ofektach ubocznych. poszłam więc do innego lekarza gina. dał mi antyybiotyk na stan zapalny i mówił,że to możeiwe ze to przez tabletki ten stan zapalny i dał mi skierowanie na badanie krwi na dobranie tabletek. i teraz pytam się was bo nie zapytałam jego- co z tymi tabletkami co teraz biorę? brać je dalej skoro mam mieć badanie krwi? czy je odstawić? czy jak ich nie odstawię to badanie wyjdzie w pożądku?

Gość samaaaaaaaa
:D następna ktora da doopy i sie zdziwi ze jest w ciazy

Gość ANAPANA
chodzi o to że już biore tabletki, kończę 1 blister i dobrze się czuje.i teraz mam pytanie czy je dalej brać czy też nie? bo inny lekarz zlecił mi badania więc czy musze je odstawić na czas badań czy brać je normalnie dalej. czy wyniki nie beda jkieś pochrzanione przez to ze biore tablety

to ciekawe co piszecie,ja byłam już u kilku ginów i zawsze prosiłam o badania hormonalne(oczywiście mam na mysli wizyty prywatne)i każdy ale to każdy mówił mi,że "takich badań się nie wykonuje"i to jakieś bujdy.Jestem w szoku bo wszędzie w gazetach czy artykułach na necie piszą,że są takie badania i wtedy dobiera się tabletki.Ja zawsze miałam na oko,miałam kilka rodzajów i plastry i po każdym masakra!teraz nie biorę nic a i tak zrobiły mi spustoszenie bo tak źle jak od paru miesięcy nie czułam się nigdy.Zawroty głowy,mdłości,wyczerpanie,masakra!

Gość ANAPANA
DOBRA JUŻ WIEM. NIE MUSZĘ ODSTAWIAĆ TABLETEK. DZWONIŁAM DO PIELEGNIAREK NA TĄ REJESTRACJE GDZIE BYŁAM. DODAM TYLKO TYLE,ŻE CAŁY CZAS DO LEKARZA CHODZIŁAM PRYWATNIE A OSTATNIO WŁASNIE POSZŁAM PAŃSTWOWO I TO WŁASNIE TEN LEKARZ MI ZLECIŁ BADANIA. PEWNIE JAKIŚ KONKRETNY GOŚC.