Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tr56456465

Jak wyglądam w tym pasie...? Foto.

Polecane posty

krakowska trufelka Może nogi jako takie, ale z głową to u Ciebie nie najlepiej, co? Masz problem jedynie z głową i pod tym kątem bym się przebadała na twoim miejscu. Wrzucać takie foty do neta, trzeba mieć nieźle nayebane pod kopułą. O to mi chodziło.

Gość tr56456465
Przeczytałam w internecie, że na początek ten pas jest dobry (Rago), może potem spróbuję z koronkowymi, ale narazie zupełnie nie mam do tego nastroju. Wiem, że potrzebuję jakiejś psychoterapii, ale w tym momencie mnie na to nie stać, a myśli i kompleksy niszczą mnie od środka

Mal Knox prostota myślenia aż bije od Ciebie :O Jak zwykle - osoba oceniająca, jeśli nie dokonuje oceny na korzyść osoby ocenianej, musi mieć kompleksy. Ach... szkoda ciągnąć to dalej. Spadam z tego tematu, widzę, że nie mój poziom intelektualny 🖐️

bo w większości przypadków to jest prawda :) nie schlebiaj sobie tak, kochana, bo jak dotąd nie specjalnie zabłysnęłaś :)

Gość seksoholikkkk
ten pas jest do dupy, lepiej będzie bez.

Gość powiem CI ze wcale nie masz
chudych nóg! ja bym stwierdziła, ze są całkiem zgrabne;) i myślałam,ze masz więcej jak 158:D nogi aż tak krótkie się nie wydają;) ja bym się bardziej od chudości to wkurzała na Twoim miejscu tym,ze przy złączonych kostkach jak stanęłaś masz dziurę miedzy nogami, nigdzie Ci się nogi nie stykają:D

Gość prawda w oczy kłująca
zmień sposób depilacji i odklej cenę pod butem.

Gość tr56456465
Aparat stał na stole, ale nie wiem, czy to wpłynęło na mój wygląd na tych zdjęciach Dzięki za miłe słowa, za niemiłe też (bo w sumie potwierdziły tylko co mam w głowie)...

Gość oh chryste panieeeeeeeeee
NOGI DNO!!!!!

nogi nie są złe, choć na mój gust za chude. Pas mogłaś kupić mniej zabudowany, te mocno zabudowane moim zdaniem wyglądają trochę dziwaczno-babcinie.

Gość yttetetdete
Mi się opodoba :) sexy

Gość zajebistkowa
co ja bym dala za taka gladka pupe mam pytanie od srody rana mam okres jak myslicie przejdzie mi do jutra wieczora

Gość też 158
Gadasz głupstwa krakowska. Diabeł tkwi w proporcjach. Też jestem niskopienna ale nikt nie powiedziałby, że niskopodłogowa. Jak byłam w wieku autorki też tak wyglądałam na zdjęciach. Nawet na boso moje nogi wyglądały na długie. Podkreślam na zdjęciach, bo w naturze obok laski 175 cm też miałam kompleksy ale wyrosłam z nich, chociaż nie urosłam.:).

Gość tr56456465
Zazdroszczę, też chciałabym pozbyć się kompleksów bo marnuje sobie życie

Gość dsdsdsdsfdfd
matko, jaka szmata trzeba byc zeby tu takie zdjecia wstawiac :O oblesna baba