Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolonazbutow___

Jakie polecicie mi buty na obcasie? Ale koniecznie wygodne..

Polecane posty

Witajcie. Bardzo podobają mi się kobiece nogi w obcasach - a sama chodzę w adidasach i nie czuję się zbyt kobieco.. Ale chciałabym to zmienić na wiosnę. Jeszcze 3 lata temu śmigałam w obcasach całą zimę i lato, jakoś mi się chciało a teraz? Teraz liczy się tylko to, by było wygodnie ;) Ale chciałabym to jakoś ze sobą połączyć by było i kobieco i wygodnie :) Podajcie jakieś rodzaje lub linki z jakimiś butami :) Będę bardzo wdzięczna. Kupiłam sobie jakiś czas temu czarne, skórzane buty na obcasie, tradycyjne, ale o modnym kształcie i ubrałam może z 3 razy, bo takie niewygodne... Chciałabym poza tym coś na wiosnę/ raczej nie mają to być czarne buty tylko jakieś kremowe itp.

nie za wysokie i szerokie obcasy, ewentualnie koturny. Poza tym nie polecam zwężanego czubka - nogi szybciej puchną.

wiosennka - nie masz się czym chwalić

Gość zootechnik
tego nikt ci nie poleci... mi jest bardzo wygodnie w szpilkach a na płaskim obcasie chodzi mi się bardzo źle, mojej koleżance jest natomiast wygodnie na szerokich obcasach inna lubi bardzo duze koturny.... tylko ty wiesz jakie buty sa dla ciebie wygodne

Gość vvefra
autorko jesteś poyebana