Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kradziejkagwiazdek

do osob ktore nigdy nie zdradzily

Polecane posty

Gość fdbgbgtr
ponad 5 lat:)

Gość Nic nie jest
Jestem ponad Trzy lata w związku i nie zdradziłam.Nie wiem nic o tym aby partner miał mnie zdradzić

Gość diagnoza...
to przeważnie nie za długo jesteście w tych związkach ;-D

Gość aaaaaaarwena
omoremio kawal chuja z ciebie :)

Gość bo przeważnie tu piszą osoby
między 20 a 30 życia, a dziś wiele osób poważne związki zaczyna po studiach, jak już się ustatkują

a czemu omoremio jest kawałem chuja? zachował się fair, a skoro dla niego seks jest najważniejszy to z pożytkiem dla jego byłej dziewczyny

Gość jlyglgoy
haha,powazny związek to wtedy gdy w grę wchodzi zdrada? :D chyba raczej odwrotnie,ktoś kto zdradza nie traktuje związku poważnie.. a jeśli ktośw młodości był wierny a na starość mu odbiło i zaczął zdradzać to wcale nie dojrzał,ale raczej cofnął się w rozwoju. Z jednej strony mówi sie o tym,że zdradzają gówniarze bo jeszcze nie wiedzą co to miłość i muszą się wyszaleć,z drugiej że młodzi ludzie to idealiści a z czasem sie staną "normalni i realistyczni" i będą zdradzali i to będzie normalne dla nich...trudno czasem to wszystko ogarnąć

kiedy jest większe prawdopodobieństwo, ze się zdradzi gdy było się w związku 8 letnim gdzie wkradała się już nuda czy w 3 miesięcznym? gdy ktoś zawiera zbyt krótkie związki to się znudzić nie zdąży

Gość jlyglgoy
to zależy od osób które związek tworzą..są tacy co zdradzają od samego początku,bo taki mają charakter.Są tacy co nudzą się po miesiące,inni po 15 latach. I są tacy co w ogóle nie zdradzają

Gość łubudubuuuu
14lat

większość zdrad wynika z problemów w związku i braku rozmowy o nich. do 2 roku związku jeszcze działa zauroczenie i motylki, a potem trzeba pracować jednak nad związkiem wiadomo, trafiają się szmaty i skurwysyny, tak samo jak trafiają się tacy co nigdy nie zdradzą, ale to są skrajności, przeciętny człowiek jest podatny, a generalnie każdy kij ma dwa końce

Gość jlyglgoy
nie powiedziałabym że takie skrajności..zwłaszcza ci szmaciarze a mnie zastanawia dlaczego ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać.. przecież partner to ma być najbliższa osoba...a są tacy co nie rozmawiają nawet o swoich pragnieniach erotycznych a potem zdziwienia że są zdrady..

Gość absolutnie :)
skąd przypuszczenie ,zę ludzie zdradzający się nie rozmawiają ze sobą ? ba , nawet czasmi sie naprawdę kochają :) Ale mimo to zdradzają . dlaczego ? nie sadzę ,zeby odpowiedż była jednozanczna . No , chyba ,ze ktoś ma 16 lat - wtedy każdemu siewydaje że zna rozwiązanie na wszystkie problemy świata i konkretne problemy ludzi :)