Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reshina022

Chcialabym wygrac, dostac pieniadze na ubrania:D

Polecane posty

Gość reshina022

Taki tysiąc,dwa tysiaki na mega zakupy w sieciowkach takich jak Zara,House,Reserved itp. A wy? No naprawdę jeśli chodzi o ciuchy to ja tylko mam: -duzo majtek -duzo skarpet -5 biustonoszy -sweter na zamek -ze 6 bluzek z długim rękawem -kurtkę na jesień -ze 20 t-shirtow -jedna bokserke -jedna koszulke na ramiaczkach -1 pare jeansow -1 bezowe spodnie materialowe -3 bluzy -rekawiczki -szalik komin to sa ubrania na wyjscie.Mam jeszcze ciuchy po domu i tylko po domu je przeznaczam do chodzenia bo sa troche zuzyte i zniszczone(3 pary jeansow,jakies t-shirty,bluzki) i to chyba tyle moje ciuchy mieszcza sie w jednym worku jak wszystkie je spakowałam,wstyd i mi przykro ze mam tak malo ubran,a ubieram sie przecietnie;p Ale sa to markowe ubrania. Mam zamiar sobie kupic teraz jeansy czarne,sweter dlugi za dupke i jeszcze inne rzeczy ale za co? Wszystkie takie drogie,przydaloby mi sie wygrac 2000,1000,a nawet 500 czy tam 200 by mnie ucieszylo;p

Gość przeciez mozna kupic 3 razy
taniej na allegro... uzywane ale czasem raz zalozone albo za male sie okazalo i sprzedają za grosze

Gość maturks4
A tabliczke mnożenia umiesz??? Bo na umysłowym poziomie 12 latki tym raczej powinnaś się zainteresować

Gość hannaha
znajdz sobie faceta z kasa

Gość reshina022
jaka mala mam 21 lat,Pracuje zarabiam 1200 zl na reke za mieszkanie place 700 zl razem z wydatkami,a jedzenie?przecież muszę,150 na bilet place.i zostaje mi 300 na jedzenie;p

Gość reshina022
znaczy sie 350 na jedzenie^