Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady_Aga:*

Ile czasu jesteście w celibacie??

Polecane posty

Gość Lady_Aga:*

Witam wszystkich. Pytanie jak w temacie. Ile czasu już nie uprawialiście seksu i jak sobie z tym radzicie? Ja jakoś ok 3 miesięcy i zaczyna mi tego brakować...

Gość a czemu mowi sie ze
2 dni :P ale kiedys zdarzyly sie ze 2 miesiace a spalismy obok w 1 lozku...

Gość Berbec
już rok i cholernie mi go brakuje ale nie bzykam się na prawo i lewo więc wytrzymuje i żyje

Gość goska287
nie rozumiem jak mozna nie uprawiac seksu 6 miesiecy majac faceta obok

Ate.bogini,to nie takie łatwe....mamy małe dziecko i kocham Go. Teraz Was zagnę: przez 2 lata kochalismy się raz!!!!!!! Najpierw ciąża,zero sexu. Dziecko ma 17 miesięcy...i sex był raz,pół roku temu....:)

Gość goska287
dziwni jestescie:(

Ate.bogini,a tam zaraz dziwni,po urodzeniu dziecka wszystko się zmieniło....Wcześniej sex też nie był priorytetem w naszym związku.

Gość goska287
Tzn dziwne dla mnie, bo dla mnie seks jest absolutnie jedna z podstawowych rzeczy w zwiazku

skowroneczekgb - nie chce nic sugerować ale znajoma mojej mamy też tak miała. Tylko ona jest podejrzewam dużo starsza od Ciebie. Ma dwóch już dorosłych synów i przez całe małżeństwo kochała się z mężem tylko tyle razy ile ma dzieci :( po 15stu latach się okazało, że jest gejem :/ Swoją drogą to nie wiem czy ona ślepa jest, że się nie trzasnęła, ze coś jest nie halo :/ Na Twoim więc miejscu zaczęłabym się poważnie zastanawiać bo to jest naprawdę trochę dziwne ( bez urazy)

Ate.bogini,nie wydaje mi się,że mój facet jest gejem,choć troche to dziwne.... Ma 35 lat, a ja jestem jego 3 partnerką....Ja facetów miałam troszkę więcej....:)

skowroneczekgb a może niestety ma kogoś na boku? Faceci to świnie więc wszystkiego się można po nich spodziewać :/ niewiniątka :/

Gość kjnoinbu
2,5 roku bez;) i dobrze

Ate.bogini,niewydaje mi się,że ma kogos. codziennie pracuje od14-22. Wraca do domu prosto z pracy,zawsze odwozi Go kumpel z którym pracuje,z tym samym jezdzi do pracy. Przed praca wychodzi czsem po jakies drobne zakupy,zawsze z dzieckem...

Gość no ja jebe
ponad 2 miesiące już no i jest trudno :P chcicę mam, nie ukrywam :) chętnych nie brakuje, ale ja nie umiem tak.. z pierwszym lepszym :o chyba pora zmienić nastawienie, w końcu młoda jestem, kiedy jak nie teraz, hm? ;)