Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdopodobnie zdradzony

cZy ona zdradzila?

Polecane posty

Gość prawdopodobnie zdradzony

Jestem zalamany.pomozcie i poradzcie. wiec tak...ja 27 ona 30 lat.mieszkamy razem ale ze wzgledu na to ze mialem wyjazd na cala niedziele sobotnia noc spedzilem w domu rodzicow aby z samego rana wyjechac.ona w tym cAsie powiedziala ze idzie na miasto na dyskoteke z kolezanka...zgodzilem sie.w niedziele o 12 zadzwonilem ale nie odbierala.zadzwonilem wiec do kolezanki i oznajmila mi ze ona skonczyla bawic sie o 5 i poszla do domu a moja kobieta poszla dalej w tango gdzies...jak sie potem okazalo do swojego kolegi do innego klubu.po powrocie zrobilem jej awanture.przyznala sie ze wrocila do domu z tym swoim kolega ktory zabral tez swojego znajomego.w 3 pojechali pic i pili niby 3 godziny oni poszli do domu bo zaczeli zachowywac sie karygodnie(np.wrzucali roZne przedmioty do akwarium) a ona spac...w poniedziek poszedlem do pracy po powrocie do domu ona zrobila obiad ale cos mnie tknelo zeby zajrzec do smieci po chwili i odgrzebaniu paru workow ujrzalem otwarta i rozwinieta prezerwatywe.moze to zabrzmi smiesznie ale wzielem to zeby ocenic czy tam jest nasienie.wygladala ona jakby nie byla uzywana tylko rozwinieta ale to nie wytlymaczenie bo moja kobieta nie lubi kochac sie z gumka,wiec mogla byc tak pijana ze poszla na calosc i kazala temu panu ja sciagnac.pokazalem jej a ona zdziwiona ze nie wie co to.zaczela mnie blagac na kolanach zebym nie odchodzil ze mnie nie zdradzila ze by nie umiala bo mnie kocha i nie umialaby mi spojrzec w oczy.ze zle zrobila ze nie wrocila do domu odrazu i gdzies jeszxze szla oraz dodatkowo sprowadzila kolegow i za to przeprasza ale przyrzeka ze nic nie zrobila.nie wiem co o tym myslec.kocham ja ale nie moge zniesc tego ze mogla miec w sobie kogos innego...masakra doradzcie blagam

Gość w mojej pipce było 2
moze jego był mniejszy? żyj tą nadzieją, nadziała sie na innego, był słaby i dlatego cie nie rzuciła

Gość p. anna karenina ;
nie bądź naiwny

Gość _JOasia_
Powiem CI szczerze ze sa wielkie podejrzenia ze jednak Cie zdradziła ale odpowiedz sobie na pytanie czy byłaby taka glupia zeby nie wyrzucic tej prezerwatywy gdzies indziej tylko do smietnika w domu? z drugiej strony dlaczego mialaby myslec ze masz grzebac w smietniku . na bank zdradziła Cie . sama nie wyczarowala sie

Gość TRupia dłoń
Oj było bzykanko z innym na bank

Gość TRupia dłoń
Uważaj, żeby czegoś od niej nie chwycić :) i jeśli ona jest w ciaży to może nie być Twoje :)

A co jeszcze potrzebujesz jako dowód- znalazłeś gumkę, myślisz, że w warcaby grali?!

Gość ortalionowy dresik z Pragi
joasia kobiety są durne więc na pewno o tym nie myślała szczególnie gdy była pijana

Gość Dramatyczna Megi
Dowiedz się co do za kolega. Poproś o nr do niego. Twoje kumpela może się z nim umówić na spotkanie i powiedzieć, że Twoja laska jest z nim w ciąży i że się boi jak on zareaguje, i co on zamierza dalej. Po reakcji gościa dowiesz się wszystkiego.

Gość Turysta nudysta
ktoś zapuścił Freda i wylał śmietanę :D

Gość natania
Gdybym ja sie tak szlajala cala noc to by mnie moj facet dawno pogonil:) I jeszcze ta prezerwatywa?!!!! Ty tak serio pytasz...?

Gość Turysta nudysta
Jak by nie miała nic na sumieniu to nie klękałaby i nie błagała o przebaczenie :) ot co.

Gość ortalionowy dresik z Pragi
powinieneś jej profilaktycznie przypierrdolic, bo jak się kobiety nie bije to jej wątroba gnije

Gość Terrorystka ......... tede
ortalionowy dresik z 4 paskami :D wieś