Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnvmc,x,zz,z

Sprawa kochanka

Polecane posty

Gość vbnvmc,x,zz,z

10 lat temu poznałam go, to była milość od pierwszego wejrzenia. Spotykałam się z nim rok, jednak on zaczął odczuwać wyrzuty sumienia. Żona, dzieci, był starszy o 19 lat. Wiadomo, klasyczny schemat, najpierw wielce zakochany a potem wielki problem. Chciałam się przez niego zabić, 5 lat leczyłam depresję. Teraz napisał do mnie że jest umierający i że chce mnie zobaczyć, bo nikogo tak nigdy nie kochał i tylko przy mnie nie czuje bólu ani strachu. Że jestem dla niego jak słońce. Co ja mam zrobić? Nienawidzę go za to wszystko

Gość Turysta nudysta
Dziwką byłaś i tyle. A stary baran pchał jerrego w młodą dziurę i czuł się jakby na powrót miał 20 lat :) Żałosne

Gość Terrorystka ......... tede
Idź do szpitala, Zrób mu loda i kochaj się z nim we wszystkich pozycjach świata. Smaruj go lodami i czekoladą. Wyznaj mu miłość. Niech sporządzi testament, że za jazdę w Twojej pochwie przepisuje Ci wszystko co ma :D

Gość vbnvmc,x,zz,z
Kochałam go, dalej go kocham tylko że już nie porzebuję

Gość vbnvmc,x,zz,z
w dupie mam jego testament

Gość Terrorystka ......... tede
Jaka idealistka! zrób mu jakiś kawał :) Żeby staruszkowi było weselej na koniec. Mam pomysł! Załóż habit i powiedz, że zostałaś zakonnicą po waszym rozstaniu. Módl się z nim za niego i Ciebie.

Gość vbnvmc,x,zz,z
chociaż przydałby się, za to wszystko co mi wyrządził....

Gość vbnvmc,x,zz,z
jego żona to dziwka, udawała że nic nie widzi, że ją zdradza

Gość vbnvmc,x,zz,z
bo to była prawdziwa miłość

Gość vbnvmc,x,zz,z
kochał, po prostu żal mu było żony a jeszcze bardziej dzieci

Gość vbnvmc,x,zz,z
to dlaczego przy żonie się boi śmierci?

Gość Gruba przesada
O prawdziwej miłości wiesz tyle co nastolatka o mastce Justina Biebera. Nie byłaś jego żoną, romansidło trwało krótko, on Cię rzucił, nie miałaś z nim dzieci ani wspólnych spraw, życia, etc. Gówno wiesz o miłości. Pierdolenie się z cudzym mężem nie jest miłością, ale egoizmem względem jego dzieci i żony.

Gość vbnvmc,x,zz,z
to ty nic nie wiesz o milości, nigdy nikogo nie kochałaś, to słychać, widać i czuć egoistko. Wolałabyś żeby facet skisł przy tobie niż żeby był szczęśliwy z inną

Gość natania
Jezeli nadal Cie on obchodzi, to biegnij.........na kolejne 5 lat leczenia!!!!!!!

Gość Gruba przesada
Oczywiście.... Ty jako jedyna jesteś tą nieomylną i masz rację :) Tłumacz tak to sobie i wmawiaj, że tak właśnie jest.

Gość vbnvmc,x,zz,z
napisał mi 23 maile. Powiedział że wszystko pamięta, że musiał odejść bo czuł się stary a nie chciał młodej dziewczynie zepsuć życia. Że pamięta każdą chwilę i każdy mój usmiech, że trzyma nawet moją spinkę do włosów i złamany paznokieć w kopercie. Że nie miał dnia żeby o mnie nie pomyśleć

Gość natania
A on Cie tak kochal, ze skisl przy zonie.

Gość Gruba przesada
I jeszcze jedna sprawa. Pokaż mi choć jednego faceta, który idąc do kochanki wypowiada się o swojej żonie w samych superlatywach, jaka to ona ładna, jędrna, miła, uczuciowa, wrażliwa, wartościowa :) Przecież wtedy żaden zdradzający mąż by nie zaruchał :)

Gość vbnvmc,x,zz,z
ruchał, ruchał, chyba ciebie. On się ze mną kochał i nawet płakał przy tym

Gość vbnvmc,x,zz,z
zapewne twój mąż przechowuje troskliwe każdą rzecz która należała do ciebie, łącznie z brudnymi majtkami

Gość natania
Plakal?????????? Boze, i ty bylas z takim facetem???????Zostan przy leczeniu

Gość krakowiakowik
nie idź, nie odpisuj, on juz żegna się ze światem, Ty masz żyć. Zablokujesz się na następne lata- on, jak to facet, egoista na maxa. Już się nawet nie martwi, że zona przed jego smiercią odkryje to pisanie i będzie jazda. Trudno, czas pomyśleć o sobie> Nie masz chłopa czy co? ciagle jesteś sama? czy robisz kolene świństwo swojemu obecnemu? Tamto juz jest zamknięty rozdział on go zamknął. Skoo sie dla niego zabijałaś to teraz niech on to zrobi dla Ciebie:-) i będziecie mieć po równo

Gość vbnvmc,x,zz,z
płakał bo się wzruszył, co w tym takiego obrzydliwego?

Gość Gruba przesada
Pisze listy bo mu się nudzi. Na starość ludzie tetryczeją i zbiera się im na melancholię. Staruch chce trochę adrenaliny jeszcze, chce jeszcze poruchać względnie młodą dupę :) WIęc się kwalifikujesz. Laski od zawsze uwielbiały teksty o miłości, fascynacji ich ciałem i umysłem, że są lekiem na duszę, i inne pierdy tego typu. Skoro nie może Ci zaimponować muskulaturą, kasą, widokami na przyszłość, propozycjami zapylenia Cię, to chociaż Ci trochę posłodzi... a nóż się uda i dasz się bzyknąć po raz kolejny. Staruch liczy na atrakcje u schyłku życia :)

Gość vbnvmc,x,zz,z
krakowiakowik, też tak myślę, a co jak umrze i będę żałować swojej bezwzględności?

Gość vbnvmc,x,zz,z
z rakiem prostaty za dużo nie porucha

Gość Gruba przesada
no masz kurwa..... Co za pech.... A z tym płaczem podczas seksu to trochę to dziwne.... Może płakał z radości, że rucha młode... :D

Gość natania
Czym sie wzruszyl?? Gosciu ma takie same problemy emocjonalne jak ty. Jak to sie mowi? Kazda potwora znajdzie swojego amatora:)

Gość vbnvmc,x,zz,z
nigdy nie wiadomy czy Gruba Przesado, nie będziesz żebrać na klęczkach po zbierze ci się na melancholię, a nuż mąż odejdzie do innej, zabierając całą pensję