Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnvmc,x,zz,z

Sprawa kochanka

Polecane posty

Gość vbnvmc,x,zz,z
nie mówiłam w tym sensie że pójdę do niego i będę się z nim lizać i pierdolić, po prostu potrzymałabym go za rękę, już chyba nigdy nie mogłabym go pocałować ,zranil mnie

Gość Gruba przesada
Jak by mnie zdradził mój facet to wypierdoliłabym go na zbity pysk, a takiej piździe jak Ty ogoliłabym łeb na łyso i poprzebijała opony w aucie, powybijała szyby w oknie i wysłała paszkwil do pracy. Więc daruj sobie teksty o żebraniu. Każdy pracuje na własne życie. Widać, że miałaś mnóstwo szczęścia, że żona Twojego sponsora nie zrobiła Ci krzywdy. Miała dużo klasy i opanowania. Poza tym jak on do niej wrócił, to pewnie błagał o przebaczenie i zwalił winę na Ciebie, że to Ty go uwiodłaś, że on nie chciał, itd, itp.

Gość vbnvmc,x,zz,z
chyba ona miała szczęście że jej nie powybijałam zębów, miałam ochotę, poza tym jest niższa o 20 cm i chuda

Gość Gruba przesada
On Ciebie zranił!!!!!!!!!! Brawo!!!!! Co za egoizm w czystej postaci. A co ma powiedzieć jego żona i dzieci? To ich zdradził i zranił. Pewnie dlatego pisze do Ciebie, bo rodzina się od niego odwróciła za to co zrobił im wiele lat temu.

Gość vbnvmc,x,zz,z
jeszcze mogę iść i wszystko dziwce opowiedzieć, jak lizał mi cipkę po sam tyłek

Gość natania
Ustaw sie w kolejce. Pewnie nie jestes jedyna, ktora przez te wszystkie lata wykorzystal. Staruch pewnie ma notesik z numerami swoich bylych kochanek i teraz chce sie z wszystkimi pozegnac:)

Gość vbnvmc,x,zz,z
poza tym to ja go rzuciłam jak zaczął mieć wyrzuty

Gość Gruba przesada
Czekaj czekaj bo nie bardzo rozumiem..... Ty czujesz się uprawniona, żeby stawać w obronie swojego ruchacza przed jego żoną i jej cokolwiek zaszkodzić????? Tobie klepki w głowie się poprzewracały!!!!! To nie Ty byłaś żoną - choć jestem w stanie uwierzyć, że czasem sobie marzyłaś o tym.... Naprawdę leczenie psychiatryczne powinnaś rozważyć bardzo poważnie.

Gość vbnvmc,x,zz,z
kto tutaj był żoną nie ma najmniejszego znaczenia, może dla ciebie moherze. Tutaj jest ważne kogo kochał i z kim musiał być bo się zobowiązał

Gość Gruba przesada
I co z tego, że Ci lizał!? Nie Tobie jednej!! :D Hahahaha......!!!!!! Z żoną pewnie uskuteczniał nowe techniki poznane na instruktażu kochanki, więc daruj sobie.!

Gość vbnvmc,x,zz,z
dziwne, nienawidzisz mnie bardziej niż ja jego żonę

Gość vbnvmc,x,zz,z
mąż puka jakieś ładne laseczki na boku?

Gość vbnvmc,x,zz,z
nie obchodzi mnie jakie techniki uskuteczniał ze swoja zoną, technika to za mało

Gość Gruba przesada
Żałosna próba prowokacji.... Zero intelektu i polotu. Mój jad względem Ciebie jest podyktowany brakiem szacunku do kobiet traktujących inne kobiety (żony) niegodnie, bez szacunku dla miłości i wierności małżeńskiej. Podsuwanie cipy facetowi innej jest tak niskie moralnie, tak wyzute z wartości, że samo ciśnie się na usta słowo dziwka i kurwa względem takich pizd jak Ty!

Gość vbnvmc,x,zz,z
ale masz wyprany mózg, jak widać wierność i świętość małżeństwa jest niezwykle trudna do wpojenia, wręcz czasem trzeba zakuć partnera w kajdany żeby uświęcić ten cudowny związek. Większość ludzi ma w dupie wierność, świętość i przyrzeczenia, z prostego powodu, składają te obietnice niewłasciwym osobom

Gość Gruba przesada
Wyjdź za faceta, jak żona Twojego sponsora, urodź mu dzieci i wychowaj, poświęć się dla niego, domu i wychowania potomstwa, a potem dowiedz się, że skurwiel Cię zdradził i będziemy wtedy dyskutować o "świętości małżeństwa" z innej perspektywy - kiedy zamiast punktu wiedzenia kurwy przyjmiesz punkt widzenia żony i matki. Na razie jesteś lalą dmuchaną dla mnie. Niby coś sobą reprezentujesz, ale w środku pusto,..... oj pusto.....

Gość vbnvmc,x,zz,z
No więc sama widzisz że nie chodzi tu o świętość ale o miłość do dzieci i ich los. Większość ludzie nie ma żadnych, absolutnie żadnych wyrzutów sumienia z powodu zdrady a nawet z powodu pójścia do burdelu. No chyba że złapie hiv. Ale pójście do burdelu i jebanie kurwy która dziennie obrabia 50 kutasów jest mniejszym grzechem niż zakochanie się w innej kobiecie

wielu ludzi sie rozwodzi i nie zapomina o dzieciach, troszczy sie o nie twoj kochanek jak rozumiem nie mogl tego zrobic z wielkiej milosci do ciebie, za to teraz po 10 latach przypomnial sobie

Gość vbnvmc,x,zz,z
może za mało zarabiał, żeby zdecydować się na taki krok. Poza tym niektórzy tu mylą psie przywiązanie z miłoscią

Wzruszylo mnie to w jaki sposob piszesz o tym uczuciu.Nie sluchaj tych osob ktore obrazaja Was tutaj,tak naprawde g..... wiedza o milosci,trudnej milosci.Idz,spotkaj sie z Nim,porozmawiaj.Pozniej bedziesz zalowac ze tego nie zrobilas.