Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawka speeda

Chcialbym zgwalcic zone

Polecane posty

Gość dawka speeda

podnica mnie to :) he he najgorzej jak mnie sprzeda na psiarnie, kiedys umowilem sie z kolezanka na melanzyk, upilem ja i zruchalem :p podniecaja mnie takie akcje

Gość dawka speeda
co sie wyda?

Gość dawka speeda
powidzcie mi czy gdyby was chlopak/maz was zgwalcil co byscie zrobil, oczywiscie nie bylby to taki typowy gwalt, tylko np by was upil a potem ruchal :) co o tym myslicie?

Gość i sie wyda
żeś debil i już zgłosiłam na policję ,że jesteś gwałcicielem ...ciekawa jestem ,co powie rodzina jak to poczyta.Na pewno cie znajdą ,czekaj na dzwonek do drzwi.

Gość mariiiiija
ja bym chciała żeby mój mnie wzioł na ostro ale on zawsze delikatnie i po bożemu:(

Gość dawka speeda
nikogo nie zgwalcilem, kolezance sie podobalo :) - pislaem ze to nie byl gwalt pozdro, policja powinna lapac bandziorow a nie niewinnych ludzi lapac :p

Gość dawka speeda
mariiiiija no moja zona wlasnie tez - moze nie po bozemu, ale nie lubi za szybko :p

Gość rtyr
Ja bym chciała :) Niestety gdy jest okazja taka, że ja piję, to mój facet też, a potem nie może się bzykać.

Gość dawka speeda
to powiedz mi kolezanko gdzie to zglosilas, pewnie nawet nie wiesz gdzie :D znasz historie ziomka z yt co pierdolil ze pogwalci siostry?

Gość pamiliada
Ja zawsze chcialam zeby moj facet mnie zgwalcił, Wyobrazam sobie, ze wpada do domu np po pracy taki najarany jak zwierzak i z dzikim spojrzeniem rucha mnie jak sucz, oh.... na samą myśl mnie trzęsie. Boje sie mu to powiedzieć bo moze mnie wziąć za idiotkę :) tkze pozostają marzenia :(

Gość dawka speeda
rtyr no akurat tak sie skalda ze moja zona ma slaba glowe, ja wrecz przeciwnie :p

Gość rtyr
nigdzie cie nie zgłosiła, nie przeżywaj

Gość dawka speeda
spoko, tak myslalem - nie lubie sprzedawczykow

Gość dawka speeda
pamiliada, zawsze mozna zrobic to z kochankiem :D

Gość ipocotebluzgi
żebyscie się nie zdziwili ...

Gość dawka speeda
No moze to jakas psycholka :o co sie jej nudzi? dlatego dla pewnosci napisze Policjo to Prowo, zapweniam was ze nic niezgodnego z kodeksem karnym nie zaszlo, zycze wam powodzenia w lapaniu prawdziwych przestepcow.

Gość i znowu ona
Małolaty bójcie się

Gość i sie wyda
Psycholami jesteście wy..mnie gwałt nie podnieca ,to jest chore😠 oj doigracie sie

Gość dawka speeda
do aaauuutorra... Matka wie że ćpiesz ? kiedys wspominalem ale nie zjarzyla Jak juz pisalem nie chodzi mi o taki klasyczny gwalt, tylko seks poza swiadomoscia, kminisz?

Gość dawka speeda
Oj prosze nie zglaszaj na policje ,przeciez mamusia mi wloi

Gość mariiiiija
ale ja właśnie chce żeby mnie zgwałcił poszarpał wyzwał wykorzystał żeby mi wsadził w dupe na schodach albo pchał na chama w paszcze ostatnio właśnie sobie gulne wieczorem i czekam na rozwój wypadków a tu chujówka jak zwykle jaj stare dziadzie niech mnie stlucze i zeszmaci kkurwa ile razy mówilam mu że chce ostrego sexu żeby mnie ospermił i skopał bez kitu

Gość i sie wyda
chcialbym zgwalcic zone...ciekawa jestem co ona na to ,pewnie bardzo jest szczesliwa ,ze zyje w nieswiadomosci ze ma w domu potencjalnego gwałciciela

Gość dawka speeda
mariiiiija to sie fachowo zwie sado-maso :) takiego czegos nie preferuje - nie mialbym serca, nie lubie cierpienia

Gość dawka speeda
i sie wyda chcialbym zgwalcic zone...ciekawa jestem co ona na to ,pewnie bardzo jest szczesliwa ,ze zyje w nieswiadomosci ze ma w domu potencjalnego gwałciciela a jak inaczej mialem was przyciagnac :p nie wiedzialem jaki dac tytul ;) oczywiscie ze bez jej zgody bym jej nie ruchal

Gość pamiliada
A ja bym chciała, żeby moj rzucił mnie na podłoge, dobrał sie do dupy, przytrzymywał rece , zebym nie mogla sie bronic i zeby mowil : wyrucham Cie dziwko, zrucham Ci dupsko !!! i żeby mnie ostro pchałah!!!! chce!!

Gość dawka speeda
he he czyli jednak nie tylko ja mam takie zboczenia

Gość pamiliada
oj, nie tylko Ty :) Gdybyś mnie zobaczył w życiu nie pomyslałbyś ze mam takie rzeczy w głowie: buzka aniołka, blond włoski, szczuplutka, przykładna matka,psycholożka, a tu prosze ;)

Gość Bitchwomenn
chce mi się

Gość offerma
cwele gwałt musi ofiara zgłosić wy sobie mozecie zgłąszac do ojca Tadzia z torunia :D