Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona 26

MARYNARZ DZIWNE ZACHOWANIEEEEEE????

Polecane posty

hEJ SLUCHAJCIE MAM PYTANIE DO TYCH OSOB KTORE SA W TEMACIE MARYNARZOWE NAJLEPIEJ..wyobrazcie sobie ze facet milczal..miesiac nie pisal do mnie emaili..zadzwonilam jedyny raz do jego mamy z zapytaniem czy cos mu sie nie stalo....a on po miesiacu mi pisze email typu" NIE DZWON DO MOICH RODZICOW..ZBYT MALO ICH ZNASZ..TO NIE ICH SPARWA CZEMU DO CIEBIE NIE PISALEM..U MNIE OKEJ WSZYSTKO..ZYJE..CO O TYM MYSLICIE??? CHCE ZZNACZYC TO IZ...WSZYTSKIE EMAILE..ZAWSZE PISAL Z UCZUCIEM BARDZO ZAKOCHANY BYYL..I JAK BYL NA MIEJSCU I PO WYPLYNIECIUU..CO TO Jakas deprecha\/?? CALKIEM INNY CZLOWIEK JEST NA MORZU

NIE ROZUMIEM JA JAKO KOBIERA SIE MARTWIE A ON NAPISAL MI Z PRETENSJE..ZERO PYTAN CO U MNIE..ZERO ODPOWIEDZI CZMEU MILCZAL..ZNAJOMEE KTOREEE MAJA FACETOW NA STATKU PRZYPUSZCZAJA ZE JAKAS DEPRECHA??

Gość hjngchjm
ja bym to odebrala jako sygnal,ze cos sie stalo... Przykro ci zapewne. A kiedy wraca? Dlugo bedziesz musiala meczyc sie,aby dowiedziec sie o co chodzi?

Gość ciało by chciało
typowe zachowanie faceta cwaniaczka, nie ufaj mu, mówi piękne słowa, póxniej coś takiego, on nie traktuje cię poważnie, na 100% ma kogoś jeszcze, przekonasz się

Gość Infra*struktura
jasne, depreche... po mu kasy na dziwke w trzecim porcie zabrakło :D

Gość Infra*struktura
miałam okazję rozmawiać z gronem każdy z kolesi opowiadał 1. jaki to on świety 2. jak kumple ruchali w kazdym porcie poza tym ten koles ma ewidentnie problem z dostosowaniem sie do otoczenia na statku jest rozkaz i kociarnię się przeczołguje jak sie stawia a twój ukochany z depresją :P lubi sie stawiać? ;)

Gość tyrytyry
i co? wyjaśnił Ci cos?