Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotofoto

Co to za GRZYB? zdjęcie

Polecane posty

Gość szasaddad
ten drugi przypomina kształtem męskie genitalia :(

Gość fotofoto autorka
Ha ha wiedziałam, że to będzie TO zdjęcie.. Czy Ty człowieku całymi dniami siedzisz na kafe i dodajesz zdjęcia swojego penisa? Przecież nikt nie napisze Ci że jest fajny :P

Gość to nie grzyb
tylko młody skrzyp, potem sie takie zielone choinki z niego robia. Akurat sobie zbieram i parzę na włosy :)

Gość to co ty powiesz pozniej
ten drugi to chyba jakis niewypał :D:D nie chcialabym go zobaczyc...fuuu maślak yebany noo

Gość fotofoto autorka
O no może i skrzyp, przeszlo mi to przez myśl, ale później pomyślałam, że to grzyb z psich sików :P Tego drugiego zdjęcia nie skomentuję :D :D :D

Gość fotofoto autorka
to nie grzyb tylko młody skrzyp, potem sie takie zielone choinki z niego robia. Akurat sobie zbieram i parzę na włosy A ty zbierasz te choineczki tak? To się później suszy czy co robi, bo mnóstwo tego u mnie jest, może i ja bym wykorzystała ten dar natury :)

Gość to nie grzyb
zbieram i od razu parzę, ale możesz sobie ususzyc na zimę, tylko musisz poczekac aż sie te choinki zrobią. Choinki się suszy.

Gość fotofoto autorka
Fajnie wiedzieć, akurat rośnie u mnie to w miejscu, w którym nie jeżdżą samochody ,więc nie są zanieczyszczone.

Gość prawda jest taka,że:
to ped skrzypu taki z ktorego powstana zarodniki do rozmnazania, zaden grzyb biologii w skzole nie mialas? pozniej wyrosnie ped wegetatywny, sluzacy tylko do odzywiania

Gość fotofoto autorka
Kurde, gdybym miała pewność, że to nie grzyb to bym nie pytała, ale masz rację.. Z biologią u mnie ch.jowo ,ale chociaż wiem jak człowiek się rozmnaża ha ha :)