Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolałaaaa

Strasznie zaczęły boleć mnie plecy po prawej stronie.

Polecane posty

Gość obolałaaaa

Jak się odwracam albo ruszam to boli. Tak nagle mi się to zrobiło. Co mi może być? Boli na ruszanie i jak się prostuję za mocno i na schylanie też. A jak się nie ruszam to nie. Może ktoś miał coś podobnego.

Gość ertyrewtyre
Nerka, w razie czego mam jedną do sprzedania. 60 tys i jest twoja, mało śmigana. :classic_cool:

Gość wiersze dla kai
nereczka na śmietnik się wybiera?

Gość obolałaaaa
A jak nerka to co z nią może być. To może świadczyć, że jest niesprawna? Tak w ogóle to zastanawiam się czy mnie nie zawiało, bo wyszłam na balkon rozgrzana i wiało. Może to od tego.

Gość wiersze dla kai
może kup sobie żurawinowe tabletki a wygrzej tę nerkę

Gość studentka 12123
owszem to może, być nerka, ale może być również zapalenie wyrostka robaczkowego, jeśli towarzyszą Ci również inne objawy. np częste oddawanie moczu, podwyższona temperatura, wymioty. Myślę jednak, że ten ból spowodowany jest naziębnięciem lub wstrzymywaniem moczu, przypomni sobie czy się nie uderzyłaś w to miejsce, jeśli ból będzie się utrzymywać więcej niż 3 dni idź do lekarza. życzę powrotu do zdrowia ;)

Gość obolałaaaa
Dziękuję wszystkim za rady. Taki pech. Dobrze, że jutro jest sobota i nie trzeba nigdzie iść. Mam nadzieję, że to minie samo z siebie jak będę w cieple. Mam akurat syrop żurawinowy, który dodaję do deserów to wleję trochę do herbaty. Może coś pomoże. To nie tabletki, ale zawsze też żurawina.

Gość dfffddddddddddddd
plecy moga bolec nawet przy watrobie ale mozliwe ze zy ruch zrobilas i naciagnelas ktorys miesien przykregoslupowy- zadnych masazy tylko goraca kapiel , masc czy plaster rozgrzewajacy

Gość nie mam nicka
posmaruj to miejsce zelem rozgrzewajacym. ja cos takiego kilka razy przezywalam i to wszystko bylo od zwyklego zawiania. to bylo straszne, nie moglam sie ruszac, nawet jak oddychalam to mnie bolalo

Gość nie mam nicka
od watroby tez moze byc. tak mam jak pije jakies ciezkie domowej roboty wino :D