Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka 19990

Wiecie co sobie uświadomiłam ? Że jestem niemal idealna :)

Polecane posty

Gość martynka 19990

mam super urode, moglabym byc modelką ale mam tylko 170 cm wzrostu :) mimo 22 lat buzia 16 latki ,cialo zajebiste wszyscy mnie lubią, przez internet faceci wyznają mi milosc :) jestem inteligentna , ''cwana'' i obrotna , dostałam się na super studia... mam kilka wad ; jestem przemądrzała, czesto brak mi skromnosci

Gość don masturbatte
Ja jestem idealny. Ty tylko niemal idealna

Gość lashkar-e-taiba
przewaznie osoby uposledzone miewają wygląd znacznie młodszy niż stan faktyczny,także twoja szesnastoletnia buzia moze żle sie kojarzyć

Gość grgregr
No ok, ale coś z tego wynika? Czy to już koniec wypowiedzi? Bo jeśli to drugi to do wad dołącz "nie umiem pisać z polotem"

Gość martynka 19990
dobra..nie umiem :D

Gość martynka 19990
Brzydzi mnie sperma :O

Gość grgregr
czyli kolejna wada, oj widać niezbyt wnikliwie przestudiowałaś te swoje plusy i minusy :-D

Gość martynka 19990
Tylko nieszanujące sie dziewczyny łykają . To tak jakbym kazala facetowi łykać moją krew z miesiączki :O

Gość grgregr
To tak jakbym kazala facetowi łykać moją krew z miesiączki ojojojoj :-D życia nie znasz dziecko..

Gość lashkar-e-taiba
kurwa ale masz porównania,szanuj sie i przestań wypisywać głupoty,idealna cipo

Gość hgjhjfhgf
mi nie jeden wyznal milosc przez internet a nawet w realu, a pomimo tego nie uwazam sie za prawie idealna,

Gość gfdnghbh
jesli nie wezmiesz do japy penisa to kazdy facet cie rzuci !!! chyba ze znajdziesz jakiegos katola- impotenta ktory uzywa choooja do rozmnazania i tworzenia nowych potwórkow

Gość grgregr
a tak na poważnie, to widzisz dziecino - wady i zalety twojej osoby może wyliczać konkretna osoba i będą one zmienne w zależnosci od tego, kim dla niej jesteś. I tak np. dla przyjaciółki nie będzie stanowić wartości fakt, ile masz wzrostu i jak wyglądasz, a tym bardziej to czy jesteś cwana a ewentualnie fakt, że "dajesz się lubić". Z kolei dla faceta atutem byłoby, gdybyś jednak skłonna była do "łykania spermy", co zaś byłoby wadą w oczach twojej rodzicielki. jak więc widzisz "idealna" to pojęcie bardzo bardzo względne.

Gość aaqqqq
ja lykam swojemy facetowi a on spija moja krew z okresu, jakos sie szanujemy i jestesmy ze soba dlugo w zwiazku, widac ze zycia nie znasz malolato, bo do swojego wieku nie doroslas jeszcze

Gość wiersze dla kai
lashkar-e-taiba przewaznie osoby uposledzone miewają wygląd znacznie młodszy niż stan faktyczny,także twoja szesnastoletnia buzia moze żle sie kojarzyć nadmiar "życiowej aktywności" :P za to skutkuje postarzeniem o wiele lat :D więc zachowaj złe skojarzenia na takie jednostki

Gość lashkar-e-taiba
czyli co ? aktywność zero i bedzie dobrze ?

Gość fdgfdgdh
bazinka - nie gadaj guuupot. To ,że Kate Moss i kilka innych malo znanych nazwisk pracuje w modelingu nie oznacza ,ze kazda ma szanse. Agencje modelek przyjmują od 173-175 do 180, wyjątek stanowią dziewczyny 12-13 lat u ktorych jest szansa ,ze jeszcze urosną. Facetów biorą od 183 do 190

Gość herrr geeeeeeer
NIE DAJ SOBIE WMÓWIC GŁUPOT AUTORKO ja mam po 40stce do tej pory fajna laska ze mnie. Zawsze mieszałam w głowach facetom ale nie zniżałam się do poziomu taniej dziwki która łyka spermę. Wyciskanie faceta z kasy -o to, to, tak, ale połykanie spermy zostawiam panią od brudnej roboty!!!!

Gość herrr geeeeeeer
A poza tym idealna będziesz jak będziesz na czerwonym świetle stała a obok jacyś faceci,gaśnie czerwone i nagle widzisz w przednim lusterku jak znikają gdzieś z tyłu-wtedy będziesz od nich lepsza!

Gość herrr geeeeeeer
i nie przejmuj się ich chorobliwą zazdrością o twoje konto w banku Bo idealny facet będzie cie szanował i mocno mocno kochał-nie wiem czy takiego znajdziesz ale jak będziesz zlewała tych tutaj to z pewnościa tak!